KONTROVERSIELL: Liverpools Luis Suarez er beskyldt for å falle lett i dueller, men nå mener Liverpool-sjef Brendan Rodgers at spissen blir forskjellsbehandlet på grunn av sin spillestil. Foto: AP Photo/Jon Super
KONTROVERSIELL: Liverpools Luis Suarez er beskyldt for å falle lett i dueller, men nå mener Liverpool-sjef Brendan Rodgers at spissen blir forskjellsbehandlet på grunn av sin spillestil. Foto: AP Photo/Jon SuperVis mer

- Det er egne regler for Suarez

Liverpool-manager Rodgers mener spissen er et offer.

Liverpool-manager Brendan Rodgers mener Luis Suárez blir forskjellsbehandlet og får urettferdig mye kritikk i engelsk fotball.

Uruguayaneren har siden overgangen til Liverpool i januar 2011 blitt kritisert for å være teatralsk i spillet sitt. Senest søndag stemplet Stoke-manager Tony Pulis angrepsspilleren som en «filmer» etter 0-0-oppgjøret på Anfield. Han mente spillere som legger seg ned med vilje bør ilegges tre kampers karantene.

Rodgers liker dårlig managerkollegaens utbrudd og slår tilbake. Nordiren mener det er dobbeltmoralsk å kritisere Suárez, for samtidig å la Stoke-forsvarer Robert Huth slippe unna for en stempling i brystet på uruguayaneren.

- Jeg synes det er helt utrolig at nesten all mediedekning har handlet om Luis Suárez etter helgens kamper. Veldig lite har blitt sagt om det faktum at han var offer for en stempling bare fem minutter ut i kampen. I øyeblikket virker det som at det er egne regler for Luis og andre for resten i Fotball-England, sier Rodgers ifølge Liverpools nettsted.

- Filming er selvklart et problem i fotballen. Det er noe vi må jobbe for å bli kvitt i vårt spill. Men det var andre episoder i helgen som ikke har fått samme oppmerksomhet. Jeg mener folk må få perspektiv på ting. Luis blir urettferdig behandlet for tiden.

Rodgers hyllet samtidig Suárez for å ha gjort en meget god kamp i en ellers svak Liverpool-kamp mot Stoke.

(NTB)