- Det er ekstra surt at de tar oss på det som skal være vår styrke

Men Joshua King vedgår at Norge tapte for et bedre lag i kveld.

OMRINGET: Joshua King kom inn for en skadet Marcus Pedersen tidlig i første omgang, men klarte aldri å sette sitt preg på kampen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
OMRINGET: Joshua King kom inn for en skadet Marcus Pedersen tidlig i første omgang, men klarte aldri å sette sitt preg på kampen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

ULLEVAAL STADION: (Dagbladet): Joshua King fikk mer spilletid i kveldens 0-2-tap for Sveits enn det som i utgangspunktet var planen. Da Marcus Pedersen måtte halte av banen etter 21 minutter, var det King som steppet inn.

Men Blackburn-vingen klarte ikke å sette det samme preget på kveldens kamp som han gjorde mot Kypros på fredag.

- Det er frustrerende å ikke komme til sjanser. De hadde mye ball, men det visste vi at de kom til å ha, sier King.

Han mener det var spesielt frustrerende at begge baklengsmålene kom på faste situasjoner.

- Det at de scorer på to dødballer som er vår styrke - det er ekstra surt.

- Tapte for et bedre lag Med 0-2 i kveld, er plutselig veien til Brasil veldig lang. King vedgår derimot at i dag var Norge sjanseløse, og kunne ikke se hva som skulle snudd kampen i Norges favør.

- Jeg har ikke svaret på hvilke grep som kunne vært gjort. Vi tapte for et bedre lag i dag.

- Tunnellen er ikke like lys nå. Det er to kamper igjen, og det som skjedde fredag viser at alt kan skje, men jeg er ikke like positiv nå som jeg var på fredag, sier han.

Det var betraktelig flere på plass på Ullevaal i kveld, enn det var på fredag da Kypros gjestet nasjonalarenaen. Forestillingen sto derimot ikke i stil til oppmøtet.

- Det er selvsagt surt når såpass mange møter opp for å støtte oss, avslutter King.