- Det er en agenda mot Pogba

Ole Gunnar Solskjær forsvarer Paul Pogba etter alle skriveriene.

FORSVARES: Paul Pogba får skryt av Solskjær på dagens pressekonferanse. Foto: Reuters/John Sibley/File Photo
FORSVARES: Paul Pogba får skryt av Solskjær på dagens pressekonferanse. Foto: Reuters/John Sibley/File PhotoVis mer

Det har virkelig stormet rundt Paul Pogba den siste tiden. Både Pogba selv og hans agent Mino Raiola har uttrykt at franskmannen vil forlate klubben i sommer. Pogba sa selv i vår at det kunne være aktuelt å finne seg noe annet.

- Jeg tror dette er et godt tidspunkt for å finne en ny utfordring et annet sted, sa Pogba på en pressekonferanse med Frankrikes landslag.

- Jeg tenker på det. Å få en ny utfordring et annet sted, fortsatte han.

Det har etter hvert ført til skriverier i aviser. For eksempel tidligere United-spiller Gary Neville har foreslått å selge Pogba uansett.

- De må ikke beholde noen som helst. Klubben er bedre når Pogba spiller, men hvis man ikke vil være i klubben, så må man få alle på riktig side og gå i samme retning, sa Neville til Sky Sports.

- En agenda mot Paul

Men Ole Gunnar Solskjær har tatt Pogba i forsvar på sin ferskeste pressekonferanse. Han forteller at han har ingen problemer med sin franske stjerne.

- Det er en agenda mot Paul. Han er bra og profesjonell. Det har aldri vært noen problemer med han, og han har et hjerte av gull, sier Solskjær.

Pogbas prestasjoner i United-drakta må kunne sies å ha vært varierte. Han hadde noen strålende kamper da Solskjær først tok over klubben i desember, men da våren nærmet seg, dalte prestasjonene til midtbanespilleren.

- Paul setter aldri seg selv foran laget. Han gjør alltid sitt beste, og jeg kan ikke si noe annet enn at agenter snakker hele tiden, sier Solskjær.

Toner ned krangel

Nordmannen hintet kanskje til at blant annet Mino Raiola har snakket om en mulig exit den siste tiden. Blant annet mente han at klubben måtte forsvare Pogba, og at han kommer til å være profesjonell. Samtidig forsikret Raiola at de skulle gjøre alt de kunne for å finne en løsning som tilfredsstilte alle parter.

Solskjær virket ikke interessert i å kommentere utspillene til Raiola og Pogba, men han ville heller fortsette å skryte av franskmannen.

- Jeg kan ikke sitte her og snakke om hva Paul og hans agenter sier. Han har fem år igjen av kontrakten, og han har vært fantastisk, sier Solskjær.

Men bilder som har gått verden rundt den siste tiden, kan tyde på at stemningen ikke var så altfor god på en trening her om dagen. For en video viser at Pogba skal ha vært i en krangel med Jesse Lingard.

Også da Solskjær ble konfrontert med videoen, valgte han å tone det hele ned.

- Da Jesse og Paul gikk rundt i går, ble det portrettert som at det var en krangel mellom de to. Jeg vet at dere er her for å selge historier, men de er begge profesjonelle. Det er ingen problemer der i det hele tatt, sier United-manageren.

Solskjær og United har nylig kommet i gang med oppkjøringen til Premier League-sesongen, og de skal turnere i landene Australia, Singapore og Kina.

Premier League starter 11. august. Solskjærs menn møter Frank Lampards Chelsea.