Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er en fryktelig situasjon. Det er sjokkerende

Wenger ber Frankrike stå samlet etter terroren.

SJOKKERT: Arsenal-manager Arsene Wenger ber Frankrike stå samlet og ikke la terroren splitte landet.  REUTERS/Andrew Winning
SJOKKERT: Arsenal-manager Arsene Wenger ber Frankrike stå samlet og ikke la terroren splitte landet. REUTERS/Andrew Winning Vis mer

Arsène Wenger er sjokkert over terrorangrepene i Paris. Arsenal-manageren håper Frankrike unngår å bli et splittet land.

Wenger benyttet fredagens pressekonferanse i London til å uttrykke sin forferdelse over de siste dagers terroraksjoner i hans hjemland.

- Det er en fryktelig situasjon. Det er sjokkerende. Jeg tror hele landet er sjokkert. Frankrike er et land med ytringsfrihet og med en stor historie, sa Arsenals franske manager.

- At du i et land som Frankrike kan dø på grunn av dine meninger og måten du snakker på, er utrolig sjokkerende. Jeg håper Frankrike står samlet og at man unngår å skape et delt land. En splittelse vil gi forferdelige konsekvenser, la Wenger til.

Onsdag ble 12 mennesker skutt og drept av to væpnede personer i lokalene til satiremagasinet Charlie Hebdo i Paris.

En politikvinne ble dagen etter drept i en skyteepisode i forstaden Montrouge. Torsdag mistet fire personer livet under en gisselaksjon i en kosherbutikk øst i den franske hovedstaden. (©NTB)

Lik Dagbladet Sporten på Facebook.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media