- Det er en grunn til at jeg har tre belter

Brækhus undervurderer aldri motstanderen sin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På lørdag møter Cecilia Brækhus kroatiske Ivana Habazin til VM-kamp i København.

Brækhus satser sine tre VM-belter i WBC, WBA og WBO, men kan nå bli historisk, for i potten ligger også VM-beltet fra IBF, hvor Habazin er mester.

- Jeg er klar for kamp. Jeg tror hun er har en tøff mentalitet og en tøff personlighet, hun kommer ikke til å vike sånn sett, sier Brækhus til Dagbladet.

- Jeg vet at hun har trent veldig hardt og veldig godt, men det er en grunn til at jeg har tre belter, jeg undervurderer ingen motstandere. Det blir ikke noe «walk in the park», men jeg er en bedre bokser, sier Brækhus.

Brækhus har trent godt gjennom hele sommeren, og har vært på høydesamling i Bulgaria i tillegg til hard sparring hjemme i Berlin.

- Nå skal jeg bare kose meg fram mot lørdag, løse opp litt muskler, og slappe helt av. Vi har trent veldig hardt den siste tiden, men jeg skal trene litt de neste dagene også, men går ned til en trening om dagen, sier Brækhus til Dagbladet.

Tøff motstander - Jeg har trent som jeg aldri har gjort tidligere i livet, sier Ivana Habazin til Dagbladet før lørdagens kamp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer