Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Det er en grunn til at vi er bedre enn gutta»

Ragnhild Gulbrandsen slår til igjen.

(Dagbladet.no): Forrige uke gikk Trondheims-Ørn og Norges Ragnhild Gulbrandsen ut og refset Steffen Iversen og fotballgutta for dårlig treningskultur.

Grunnen var at Iversen visstnok ikke hadde trent i jula. Men Steffen Iversen bare lo av kritikken.

Nå slår Gulbrandsen til igjen mot det hun mener er dårlig treningskultur og holdninger blant gutta.

- Jeg står for det jeg sa om Steffen Iversen, men det var ikke ment som et angrep på ham personlig, men holdningene til de mannlige fotballspillerne. Kvisvik og Iversen ble trukket fram som eksempler, sier Ragnhild Gulbrandsen til Dagbladet.no.

Gulbrandsen er for tida på landslagssamling på La Manga. Og hun mener videre at jentenes treningsmoral er grunnen til at kvinnelandslaget hevder seg bedre internasjonalt enn herrene.

- Det er en grunn til at vi er bedre enn det norske herrelandslaget, at vi er i verdenstoppen mens gutta sliter med å kvalifisere seg til mesterskap, slår Gulbrandsen fast.

- Men det er jo langt flere landslag i toppen blant herrene?

- Man kan ikke skylde på det. Utfra rammebetingelsene trener kvinnene bedre. Jeg tror mange av gutta har litt for god hverdag.

Og med det mener Gulbrandsen at fotballgutta ikke klarer å gjøre så mye mer enn - å nettopp spille fotball.

- Her på La Manga har folk med seg skolebøker. For herrene er scartinngangen på tv\'en viktigst. For da kan de spille playstation.

KRITISERER: Ragnhild Gulbrandsen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media