Champions League

- Det er en hån!

V Sport-ekspert Morten Langli var på ingen måte fornøyd over tilleggsminuttene i Champions League-oppgjøret mellom Bayern München og Paris Saint-Germain.

Publisert
Sist oppdatert

Paris Saint-Germain beseiret Bayern München 3-2 på bortebane i den første kampen mellom de to lagene i Champions Leagues kvartfinale, og sikret seg dermed et fantastisk utgangspunkt.

Kylian Mbappé ble kampens store spiller med to scoringer, og leverte en av kvartfinalenes virkelige bragder.

Det var en begivenhetsrik andreomgang, men det var noe annet en det sportslige som fikk V Sport-ekspert Morten Langli til å stusse etter kampen.

Dommer Antonio Mateu Lahoz valgte nemlig å legge til bare to minutter i den andre omgangen.

- Forbanna

Det brakte fram en irritert reaksjon fra Langli i V Sport-studioet.

- Kan jeg bare si det en gang for alle? Jeg er så forbanna på de dere tilleggsminuttreglene. Jeg sitter der som fotballfan på kanten av setet, fantastisk spennende fotballkamp og Bayern som angriper hele omgangen, sier V Sport ekspert Morten Langli, før han fortsetter.

- Det er to bytter, du har en Neymar som ligger nede lenge etter å ha bli taklet, du har en hodeskade der hvor Müller og Danilo lå nede, du har en Di Maria som bruker tid da han skal byttes, du har en Keylor Navas som bruker lang tid hver gang. Så legger du til to minutter, spurte fotballeksperten retorisk.

DET GLATTE LAG: Morten Langli og Rune Bratseth var ikke imponert over dommer Mateu Lahóz. Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach
DET GLATTE LAG: Morten Langli og Rune Bratseth var ikke imponert over dommer Mateu Lahóz. Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach Vis mer

Langli var på ingen måte fornøyd med valgene fra den valencianske hoveddommeren.

- Det er mot spillets idé. Her må du få opp et ordentlig regelverk som fungerer. Du snyter oss for fem minutter med dramatikk og moro som vi skulle hatt på slutten av kampen. To minutter etter en sånn omgang?! Det er en hån, utbrøt Langli.

- En raring

Heller ikke Rune Bratseth var spesielt fornøyd med det han hadde sett av det som er en av spansk fotballs mest meritterte dommere.

- Han dommeren er en raring, det har jeg bestandig ment. Han er så arrogant i stilen, han gir jo ikke noe ro i kampen ved å opptre på den måten han gjør, sa Bratseth i studio etter kampen.

Den spanske 44-åringen har dømt på øverste nivå av spansk fotball siden 2008, og har lenge vært ansett som en av ligaens store karakterer.

Mye av dette har vært grunnet fakter og måten han har tilnærmet seg dømming på.

Mateu Lahoz vil allerede lørdag være i aksjon igjen. Da er han nemlig kampleder i El Clásico der Real Madrid og Barcelona møtes på Estádio Alfredo Di Stéfano i Madrid.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer