Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er en heksejakt

Rasende Mourinho.

 LITE FORNØYD:  Jose Mourinho under oppgjøret mot Southampton. Foto: NTB Scanpix
LITE FORNØYD: Jose Mourinho under oppgjøret mot Southampton. Foto: NTB Scanpix Vis mer

• Southampton - Chelsea 1-1

(Dagbladet): José Mourinho serverte en tordentale etter Chelsea «bare» tok med seg ett poeng fra dagens kamp.

Cesc Fàbregas ble snytt for en soleklar straffe da han gikk i bakken tidlig i den andre omgangen.

Dommeren belønnet ham med et gult kort.

En heksejakt Det fikk Mourinho til å tenne på alle pluggene.

- Ut av ingenting begynte Sam Allardyce å snakke om at Chelsea-spillere filmer. Og så kom manager etter manager med samme uttalelser. Jeg kan ikke forstå avgjørelsen. Dommeren forvandler en straffe til et gult kort. sier Mourinho til Sky Sports.

Manageren fortsatte å tordne i ti sekunder om at han kunne forstå at Southampton forsvarte seg bra, kjempet godt sammen og spilte tilnærmet perfekt forsvar - før han slo til igjen:

-Jeg kan ikke forstå en så stor straffefeil. Eller, jeg forstår konsekvensen av noe som ser ut som en heksejakt. Det startet den første dagen hvor Costa fikk gult kort mot Burnley, sier Chelsea-sjefen

Portugiseren fikk så spørsmål om han kommer til å gjøre noe med den påståtte heksejakten:

-Dommerne er mennesker og blir påvirket av presset.  Jeg vil ikke gjøre noe med det. Jeg kommer til å ønske dommeren et godt nytt år og si at han kommer til å skamme seg når han ser situasjonen på TV når jeg snakker med ham om et kvarters tid.

På topp Chelsea går inn i det nye året som serieledere. Luka til Manchester City er fortsatt tre poeng etter Manchester-laget kollapset fullstendig etter hvilen og ga fra seg en ledelse mot Burnley.

Mourinho er nå klar på at Chelsea må fortsette i samme spor:

- Realiteten er at vi ikke får straffer. Men. Vi er på toppen av tabellen og tok ett poeng mot et sterkt lag. Selvtilliten er på topp og ingen bør føle seg dårlig etter dagens kamp.  Alle ga alt og forestillingen var god nok til seier. Vi må bare fortsette, sier Mourinho til Sky Sports.

-

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media