-Det er en kanonsjanse

Seiersvant danske med ny vinnermaskin.

NY VINNERMASKIN. Danske Bo Westergaard har mange vinnerhester på stallen. Onsdag viser han fram en ny i Photo Bear. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
NY VINNERMASKIN. Danske Bo Westergaard har mange vinnerhester på stallen. Onsdag viser han fram en ny i Photo Bear. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på hest!

-Det er en kanonsjanse!

Bo Westergaard har enorm tro på Photo Bear i V65-avslutningen på Bjerke onsdag kveld.

-Dette er en veldig fin hest som har stor fart. Han har trent bra i lang tid og er godt forberedt, forteller Bo Westergaard til Dagbladet.
Han har en forklaring på galoppen som ødela i den første starten.
-Jeg kjørte rett og slett for fort mot teten. Og jeg hadde også revet av ham skoene. Det blir en justering i balansen denne gang. Nå går han med alluminium. Etter den galoppen lot jeg ham gå etter feltet, og så endte han som andre hest i mål. Han viste virkelig god fart mot mål. Jeg tror ikke galoppfaren er stor nå.
-Det er for tidlig å si om det er en hest for den ypperste eliten. Men dette er i alle fall en hest for V75 framover. Så får vi se hvor langt det kommer til å gå, sier Westergaard.

Stri og ivrig

Super Photo kan skremme tilskuerne før løpet. Hesten er svært ivrig for å komme i gang med løpet. Han har rett og slett lyst til å være med.
-Når bilen slipper feltet blir han mye roligere. Da er han i gang, sier Bo Westergaard.

En god sjanse til

Dansken har en hest til i V65-omgangen. Det er Energy Ås som kommer ut i en supersprint i denne originale V65-omgangen som er bygget opp rundt VM på ski. Foruten sprint er det jaktstart og 3-mila som er spillernes utfordringer denne kvelden.

-Jeg regner med at flere kommer til å kjøre fra start i dette løpet. Jeg tar det litt mer rolig og sørger for å komme meg ut et spor. Så kjører jeg til slutt i stedet. Jeg har en god følelse at min hest går til mål, selv om jeg bare har kjørt ham en gang tidligere.

-Det er en god vinnersjanse dette også, avslutter Bo Westergaard.