<strong>KATASTROFE:</strong> Ole Gunnar Solskjær er en presset mann etter en tøff sesongstart. Foto: NTB
KATASTROFE: Ole Gunnar Solskjær er en presset mann etter en tøff sesongstart. Foto: NTB Vis mer

- Det er en katastrofe

Manchester United blir slaktet etter kveldens kamp mot Tottenham.

Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester United - Tottenham 1-6 (1-4)

Manchester United ble ydmyket og slapp inn hele seks mål da Tottenham storspilte på Old Trafford.

Etter kampen har ikke kritikken av hjemmelaget latt vente på seg.

- Solskjærs framtid som Man United-manager må settes spørsmålstegn ved etter Tottenham-ydmykelsen, skriver ESPNs Manchester United-ekspert Mark Ogden i en kommentar.

- Det er katastrofe. Hva skjer med klubben min? Jeg er virkelig, veldig sint, sa Manchester United-legende Patrice Evra etter fadesen.

- Det er ingen unnskyldning for de spillerne som var ute på banen i dag. De var helt ynkelige. Kroppsspråket deres var forferdelig, det var ryggløst, sa Gary Neville etter kampen og fortsetter:

- Man har en tropp som mangler kunnskap for å vinne kamper. Jeg føler at Ole Gunnar Solskjær oppnådde maksimum med disse spillerne med å få dem til tredjeplass sist sesong.

Venstreback Luke Shaw har fått stor kritikk og flere ga han bunnkarakter på børsen etter kampen. Shaw hadde følgende å si etter fadesen:

- Manchester United skal ikke tape på denne måten. Det gjør veldig vondt, det er pinlig, og vi har sviktet mange mennesker. Vi har sviktet oss selv og støtteapparatet.

Solskjær var også svært skuffet over eget mannskap.

- Det er den verste dagen i karrieren min som Manchester United-manager. Det er alarmerende. Det er min oppgave å velge ut et lag, men det her er ikke bra nok. Å forklare nå er ganske vanskelig. Vi har blitt slått 6-1 hjemme av et veldig godt lag, men vi har bidratt mye til vår egen undergang, sa Solskjær etter kampen.

Mourinho var på sin side svært fornøyd med sine gutters prestasjon.

- Det er historie for Tottenham, historie for guttene mine, og jeg kan ikke benekte at det også er historie for meg, sa han etter kampen.

Tapet er det delt største tapet (målt i antall mål) i klubbens historie i Premier League. Manchester United tapte 6-1 mot Manchester City i 2011.

Manchester United går med dagens tap på sitt andre nederlag av tre mulige denne sesongen. Det gjør at de nå ligger på 16. plass i Premier League.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer