HETSET FRA TRIBUNEN: Danmarks Patrick Mtiliga (i midten) ble møtt av apelyder fra tribunen i Bulgaria i går kveld. Kampen endte 1-1. Foto: AP Photo/Oleg Popov
HETSET FRA TRIBUNEN: Danmarks Patrick Mtiliga (i midten) ble møtt av apelyder fra tribunen i Bulgaria i går kveld. Kampen endte 1-1. Foto: AP Photo/Oleg PopovVis mer

- Det er en komplett skandale

Dansk landslagsback hetset med apelyder fra tribunen.

(Dagbladet): Danmark spilte 1-1 borte mot Bulgaria i går kveld - og underveis kom hjemmefansen med apelyder mot danskenes venstreback Patrick Mtiliga.

- Jeg må innrømme at jeg ikke hørte det selv under kampen. Det var først i garderoben etter kampen at jeg fikk høre om det. Det er selvsagt trist at slikt skjer, og vi får se om fotballforbundet tar affære. Jeg personlig kan ikke får gjort mye med dette, sier Mtiliga til danske B.T.

Det danske fotballforbundet (DBU) sier de regner med at Bulgaria blir straffet for hendelsen.

- Vi forventer at delegatene (fra FIFA) tar opp saken. Vi hørte lydene gjentatte ganger, sa DBUs generalsekretær Jim Stjerne Hansen ifølge NTB.

Danske William Kvist fikk med seg ropene fra tribunen.

- Normalt hører jeg ikke hva tilskuere sier, men dette la jeg merke til. Det er en komplett skandale, og jeg håper de blir straffet, sier Kvist til B.T.