- Det er en lettelse å se at ting fungerer

Eirik Verås Larsen er optimist før onsdagens finale.

OPTIMALT LØP: Eirik Verås Larsen håper han skal få enda mer fart på båten i finalen onsdag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
OPTIMALT LØP: Eirik Verås Larsen håper han skal få enda mer fart på båten i finalen onsdag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

LONDON (Dagbladet): Eirik Verås Larsen kom seg gjennom både forsøksheat og semifinale på K1 1000 meter på Dorney Lake — og er klar for OL-finalen onsdag formiddag.

Verås Larsen var godt fornøyd med dagens to løp. Han fikk gode svar på at kroppen er der den skal være, noe som igjen er en bekreftelse på at flekkefjordingen har gjort mye riktig i OL-oppkjøringen.

Deilig - Jeg er fornøyd. Forsøks- og semifinaledagen er en ekkel dag. Du har ingenting å vinne, men alt å tape, så det er veldig deilig å være gjennom den og være i finalen, sier Eirik Verås Larsen.

Han følte at det meste stemte, men legger ikke skjul på at han måtte yte bortimot maks for å ta seg videre. Spesielt fra semifinalen, der han ble nummer to bak den kanskje største gullfavoritten; canadiske Adam van Koeverden.

- Det var et optimalt løp. I dag var dette det jeg var god for, men jeg håper jeg får ut enda litt mer i finalen, og at Adam og tyskeren kjører litt dårligere, sier Eirik Verås Larsen til Dagbladet.

- Det er en lettelse å se at ting fungerer. Det er godt å kjenne at jeg kan kjempe om medaljene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer