«Det er en merkelig, avmålt og ekstremt dempet stemning i VM-landet»

Morten P. kommenterer.

STILLE FØR STORMEN: Slik ser det ut på Copacabana i Rio de Janeiro. Det er rolig i Rio nå, to dager før VM-festen starten. Foto: AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
STILLE FØR STORMEN: Slik ser det ut på Copacabana i Rio de Janeiro. Det er rolig i Rio nå, to dager før VM-festen starten. Foto: AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

RIO DE JANEIRO (Dagbladet): Aldri er det blitt gått stillere i dørene før et VM. I dag var det Argentina og toppscorerfavoritt Lionel Messi som nærmest snek seg inn i Brasil.

Det regner, Copacabana er uten folk og baller og en drøy time fra byen som ser ut til å ha glemt at VM i fotball begynner torsdag holder Brasil pressekonferanse uten egentlig å si noe som helst. Det er ganske vanlig på dørstokken til verdens største og viktigste fotballturnering. Men det som ikke er vanlig er at arrangørlandet, og her snakker vi om fotballandet BRASIL, det galeste og mest lidenskapelige av dem alle, ennå ikke har giret opp stemmingen til den store festen.

Det er, for å si det mildt, en merkelig, avmålt og ekstremt dempet stemning i VM-landet.

Uten lidenskap, trøkk og nyheter.

For at Argentina og Messi før eller siden var nødt til å ankomme sammen med Frankrike, Honduras, Uruguay og Ecuador kan jo knapt regnes som en overraskelse.

Det begynner jo i morgen.

AT PELE SNAKKER varmt om Wayne Rooney kommer fra den samme skuffen med selvfølgeligheter. Gode gamle Pele har ennå til gode å si noe annet enn varme og oppmuntrende ord om de stjernespillerne han blir bedt om å beskrive, og i dag var det altså Wayne Rooney som ble spådd et stort VM. Mens resten av England-troppen lot seg underholde av Danny Welbecks og Daniel Sturridges carpoeira-stunt i en av Rios favelaer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer