Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er en skam at noen tar opp en privat samtale

Rasende Mourinho.

FORBANNA: Chelsea-manager Jose Mourinho etter at fransk tv fanget opp at han snakket nedlatende om egne spillere. Foto: EPA/PETER POWELL
FORBANNA: Chelsea-manager Jose Mourinho etter at fransk tv fanget opp at han snakket nedlatende om egne spillere. Foto: EPA/PETER POWELL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea-sjef Jose Mourinho (51) fyrte løs mot pressen tirsdag.

- Dere burde skamme dere, og dette bryter med moral og etikk. Min kommentar om Eto'o var ikke helt bra, men jeg hadde ikke sagt det dersom jeg oppfattet samtalen som offentlig. Det er en skam at noen tar opp en privat samtale slik, sa Mourinho på en pressekonferanse før mesterligakampen onsdag.

Bakgrunnen er at en fransk TV-stasjon brukte uttalelser fra en sponsorseanse for vel en uke siden.

Da sa Mourinho dette:

- Vi mangler en målscorer. Jeg har én i Samuel Eto'o, men han er 32 år. Kanskje er han 35 — hvem vet?

Han ikke var klar over at det han sa ble tatt opp på film.

Eto'o fremstår som Chelseas førstevalg på topp for tiden. Ellers har Mourinho Fernando Torres og Demba Ba til disposisjon. Det er ikke den 51-årige portugiseren fornøyd med.

Mourinho benyttet også anledningen til å kritisere colombianeren Radamel Falcaos avgjørelse om å spille for Monaco.

- Jeg har ikke Falcao, men Falcao har ikke noe ordentlig lag. Hvem vil spille foran 3000 supportere? Om jeg en dag skulle jobbe i Monaco, ville det være på slutten av karrieren, sa portugiseren.

(NTB)

Hele Norges coronakart