Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er en skam for fransk fotball

VM kan ryke for Falcao.

SKADD: Her blir Monacos Radamel Falcao taklet av Soner Ertek. Nå kan VM glippe for stjernespissen. Foto:  AFP PHOTO / PHILIPPE MERLE
SKADD: Her blir Monacos Radamel Falcao taklet av Soner Ertek. Nå kan VM glippe for stjernespissen. Foto: AFP PHOTO / PHILIPPE MERLE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Monacos stjernespiss Radamel Falcao (27) ble stygt skadd i cupkampen mot Chasseley i går kveld.

Monaco vant enkelt 3-0 mot laget fra nivå fire - men Falcaos skade får hele Colombia til å skjelve.

Nå spøker det for om stjernen blir klar for VM i sommer. Og nå raser Monaco-manager Claudio Ranieri.

- Flere ganger før skaden til Falcao snakket jeg til fjerdedommeren og sa at kampen ble for fysisk og at det var farlig for spillerne. Ingen hørte på meg, og det er ikke første gang vi må ta konsekvensene, sier Ranieri til Monacos hjemmeside.

- Det er en skam for fransk fotball og for spillerne som spiller attraktiv angrepsfotball. De får ikke nok beskyttelse fra dommerne, sier Ranieri.

27-åringen fra Colombia har hatt en god førstesesong i Monaco. Han står med ni mål på 17 kamper i serien. Han scoret også 1-0-målet i gårsdagens seier.

Angrende synder Skaden kom rett før pause i 16-delsfinalen i den franske cupen og stjernen måtte fraktes av banen på båre med store smerter i venstre kne.

Chasseley-spilleren Soner Ertek, som taklet Monaco-spissen, var lei seg etter kampen.

- Dette er alt jeg tenker på akkurat nå. Jeg tenker ikke på kampen i det hele tatt. Jeg turte ikke se ham etter uhellet. Jeg kommer til å være lei meg resten av livet hvis han mister hele sesongen, sier Ertek til nyhetsbyrået AP.

Kneet til Falcao skal til nærmere tester de neste dagene.

- Det er ikke mulig at dommeren unngår å dra opp det gule kortet. Det er ikke mulig! sa Ranieri til Eurosport etter kampen.

STORE SMERTER:  Radamel Falcao ble fraktet av banen på båre. Foto:  AFP PHOTO / PHILIPPE MERLE
STORE SMERTER: Radamel Falcao ble fraktet av banen på båre. Foto: AFP PHOTO / PHILIPPE MERLE Vis mer

Falcao ble solgt fra Atletico Madrid til Monaco for rundt 300 millioner kroner i fjor sommer.

Kan påvirke Everton Nå kan Falcao-skaden også ødelegge for Premier League-klubben Everton. Everton ønsker å låne Monaco-spiss Lacina Traoré. Den avtalen kan bli kansellert etter skaden i går kveld.

- Vi håper ikke Falcaos skade påvirker avgjørelsen om å slippe Lacina på lån, sier Everton-manager Roberto Martinez ifølge klubbens Twitter-profil.

Serieleder Paris Saint-Germain gikk derimot på et overraskende 1-2-tap hjemme mot Montpellier i går. PSG hadde ikke tapt på hjemmebane siden november 2012

LEI SEG: Soner Ertek var lei seg etter taklingen som truer Falcaos fotball-VM. Foto:  AFP PHOTO / PHILIPPE MERLE
LEI SEG: Soner Ertek var lei seg etter taklingen som truer Falcaos fotball-VM. Foto: AFP PHOTO / PHILIPPE MERLE Vis mer
Hele Norges coronakart