- Det er en stor tabbe av manageren hvis vi ikke går videre

Guardiola og Bayern er klare for kveldens kamp.

(Dagbladet): Bayern München og Manchester United møtes i dag til den andre kvartfinalen i Champions League. Forrige ukes oppgjør på Old Trafford endte 1-1.

Spenning rundt Rooney Det er stor spenning rundt bortelagets Wayne Rooney. Han måtte stå over helgens kamp mot Newcastle med en vondt tå, men var i går med på trening.

«En god treningsøkt med guttene før morgendagens kamp mot Bayern München», skrev Rooney på sin facebookside i går.
«Det blir en massiv kamp for oss mot et godt lag. Men vi kommer med selvtillit, og satser på å avansere til semifinalen», fortsetter han.

- Vi vil gjøre alt vi kan for at han skal spille, svarte Moyes på spørsmål om Rooney.

Han sa at Rooney er villig til å bedøve ned den vonde tåen for å kunne være med i kveldens oppgjør.

- Vi gjør ingenting mot medisinsk råd og tar dette i samråd med legene våre. Alle kjenner Waynes karakter, og han er fast bestemt på å spille. Når han er det, ville det vært galskap ikke å la ham gjøre det.

Veddet en øl Bayern München-manager Pep Guardiola er helt sikker på at vi i kveld får se Rooney på banen i Allianz Arena.

- Han kommer til å spille. 100 prosent sikkert. Jeg kan vedde et stort, stort glass øl på at han spiller, sa Guardiola i går.

- Han er en av de beste spillerne jeg har sett, og de store spillerne ønsker ikke å gå slipp av en slik kamp,

Høye forventninger Guardiola sier videre at det er forventet at han tar Bayern München videre i den gjeve turneringen.

- Denne klubben tolerer ikke at vi ikke kommer til finalen. Hvis vi ikke kommer oss til semifinalen er det en stor tabbe av manageren. Klubben vant «the treble» i fjor, og jeg må forholde meg til det. Hvis jeg ikke klarer det, så er det ikke bra.

Bayern München har ikke vunnet hjemme mot et engelsk lag på de fire siste kampene, men tapt to, og spilt to uavgjort.

- Manchester United er i verdensklassen, med en fantastisk historie, og store og erfarne spillere. Vi må spille bra fotball, både defensivt og offensivt. Vi ga dem ikke mange sjansene i Manchester, og vi må spille sånn som det nå også, sier Bayern München-spiller Philipp Lahm før dagens møte.

Uvant situasjon Det tyske laget har allerede vunnet Bundesliga, og fram til lørdag hadde de ikke tapt noen av sine 53 seriekamper siden oktober 2012. Lørdag tapte de 0-1 for FC Augsburg. Med uavgjort mot Manchester United i første møte, og med en 3-3-kamp mot Hoffenheim står de nå uten seier på sine tre siste kamper.

- Nå for tiden er det uvant for oss å ikke vinne på tre kamper. Men selv om det er noen utskiftninger spiller de fleste av oss minst en gang i uken, så vi mister ikke rytmen vår, sier Lahm.