- Det er en tragedie for gutten

Michael Owen holdt i ti minutter - så ble han skadet igjen.

KNUST: Michael Owen snakker med en av Manchester United-legene på vei av banen i går kveld. Det holdt bare i ti minutter for den skadeplagede 31-åringen.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES
KNUST: Michael Owen snakker med en av Manchester United-legene på vei av banen i går kveld. Det holdt bare i ti minutter for den skadeplagede 31-åringen.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATESVis mer

(Dagbladet): Hjemme mot Otelul Galati i går kveld skulle endelig Michael Owen få sjansen fra start for Manchester United igjen, hans fjerde Champions League-start på to og en halv sesong for klubben.

Det endte i enorm skuffelse.

Etter bare ti minutter hinket Owen av banen med det som ser ut til å være en lårskade.

- Det er en tragedie for gutten, sier manager Alex Ferguson, ifølge Uniteds hjemmesider.

- Jeg føler virkelig med ham, han er en veldig god spiller, sier skotten.

Knust
For en uke siden scoret Michael Owen i ligacupen mot Aldershot, og mot Leeds i samme turnering for en måned tilbake ble det to nettkjenninger for 31-åringen.

- Det er stort press. Du får ikke mange sjanser, og etter du har fått den, kan det ta et par måneder før du er tilbake på banen hvis du ikke spilte bra, sa Owen etter den kampen.

Nå lukter det avbrekk igjen.

- Knust på grunn av skaden min. Kjente den venstre quadricepsen da jeg prøvde å strekke ut for å score før Valencias mål. Gledet meg virkelig til å spille, skriver Michael Owen på sin Twitter-profil.

- Det er bare å håpe det ikke er for alvorlig, og at jeg snart er tilbake. Skal ikke bli for deppa. Gutta skaffet en viktig seier og sendte oss til topps i gruppa, skriver Owen.

Skapte målet
Alex Ferguson mener samtidig spissen skal ha mye av æren for nettopp 1-0-målet til Antonio Valencia.

- Han skapte målet for oss, sier manageren.

- Han gjorde et fantastisk løp mot nærmeste stolpe da Phil Jones slo innlegget, og tok med seg forsvaret så Valencia fikk en enkel jobb, mener Ferguson.

Michael Owen har spilt 52 kamper og scoret 17 mål siden han kom til Old Trafford i 2009.

Manchester Uniteds legeapparat skal undersøke skaden nærmere i løpet av dagen.