- Det er enkelte som ikke vil snakke med meg

Men dopingdømte Erik Tysse har ikke gitt opp å bli renvasket.

TILBAKE: Erik Tysse har sonet ferdig sin to år lange dopingutestengelse. I dag ble han nummer 14 i OL. Foto: Bjørn Langsem
TILBAKE: Erik Tysse har sonet ferdig sin to år lange dopingutestengelse. I dag ble han nummer 14 i OL. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

LONDON (Dagbladet): I dag representerte den dopingdømte kappgjengeren Erik Tysse (31) den første dopingdømte Norge i OL. Det endte med 14.-plass på 20 kilometeren i Londons gater.

Tysse hang med teten i nesten halve løpet, men måtte kapitulere mot de beste. Likevel er han godt fornøyd med sitt første store løp etter at CERA-domme var ferdigsonet 7. juli.

- Det var godt å være tilbake. Jeg er fornøyd med gjennomføringen, jeg klarte nesten å gjøre som jeg hadde håpet. Jeg hadde håpet å ha litt mer energi på slutten, men det var på en måte litt uvant med den kampen som va om posisjonene på første halvdel. Det er det man må komme inn i ved å konkurrere litt mer, sier Tysse, som fikk med seg stemningen underveis:

- Det var helt utrolig, jeg har utrolig mange rundt her som heiet på meg. Det må ha vært 100.000 rundt, det var et ufattelig liv, og det setter vi utøvere utrolig stor pris på.

- Det er deres rett Han føler også han er blitt godt tatt imot av miljøet etter dopingdommen.

- Folk hilser og snakker, er godt fornøyd med at jeg er tilbake og gleder seg til å konkurrere igjen. Det er mange som sier de ikke har utdanning nok til å sette seg inn i saken, de var venner med meg før og er venner med meg nå, uansett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer