- Det er ergerlig for Norge at Carew ikke er med i kveld

Niclas Bendtner mener Norge vil savne kraftspissen.

SAVNET: Norge må klare seg uten John Carew i kveldens kamp mot Danmark. Foto: EPA/LUIS FORRA
SAVNET: Norge må klare seg uten John Carew i kveldens kamp mot Danmark. Foto: EPA/LUIS FORRAVis mer

(Dagbladet): Niclas Bendter tror Carew vil bli savnet, særlig på norske dødballer i kveldens kamp.

- Norge har gode spillere i de situasjonene, men Hangeland er den farligste. Det er ergerlig for de at John Carew ikke er med, for han er fysisk sterk, god til å holde på ballen og farlig i lufta, men så har de Hangeland, sier Bendter til sporten.dk.

Det blir nok mange luftdueller mellom Hangeland og Bendter i kveldens kamp, men Bendtner tror ikke det vil bli noen stygge dueller på Ullevaal i kveld.

- Det er stor respekt for Hangeland i Premier League, og det har jeg også. Han er en glimrende forsvarsspiller. Jeg gleder meg til å spille mot han, og vi skal nok få noen gode dueller, sier Nicklas Bendtner til sporten.dk.

- Vi kjenner hverandre godt fra London, hvor vi går ut og spiser og slike ting. Han er en skikkelig fin fyr, sier Bendtner.

Macho-positur På spørsmål fra sporten.dk om Hangeland er bredere enn dansken i kroppen, svarer den selvsikre spilleren slik:

- Bredere, altså med muskler? Nei det tror jeg ikke, smiler han og peker på seg selv mens han skyter brystet fram for å vise sin macho-positur.

Deretter vil journalisten vite om Hangeland er bedre enn dansken på hodet.

- Ah, jeg vet ikke helt. Han er veldig, veldig god i lufta, men min jobb i luftduellene er å komme foran forsvareren på en lang ball og stusse ballen videre, og der skal jeg nok vinne mine dueller med han, sier Bendtner.

Dansken er også selvsikker på lagets vegne i kveld.

- Selvfølgelig tro jeg vi vinner. Hvorfor skulle Norge være bedre enn oss?


SPILLEKLAR: Niclas Bendter er klar for kampen, med mindre leggen hans får det verre.
Foto: Jens Nørgaard Larsen / Scanpix
SPILLEKLAR: Niclas Bendter er klar for kampen, med mindre leggen hans får det verre. Foto: Jens Nørgaard Larsen / Scanpix Vis mer