IKKE REDD FOR BEINA: Håvard Nordtveit har ikke hørt det samme som Joshua King om Albanias landslagskaptein. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
IKKE REDD FOR BEINA: Håvard Nordtveit har ikke hørt det samme som Joshua King om Albanias landslagskaptein. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

- Det er et dårlig utgangspunkt å være redd for å brekke beina

Håvard Nordtveit skal møte mannen som «brekker bein».

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): I går kunne Joshua King fortelle at en lagkamerat i Blackburn hadde advart mot Albanias landslagskaptein, Lazios Lorik Cana.

Ifølge Kings lagkompis er Cana en «som knekker bein.» Muligens stammer ryktet fra tida Cana hadde i Sunderland, selv om han allerede i Frankrike fikk et rykte som en hardhaus.

Cana er Albanias anker på midtbanen og en kar Håvard Nordtveit kommer til å stifte nærmere bekjentskap med på fredag. Men Nordtveit er så langt lykkelig uvitende om Canas rykte i Blackburn.

- Det har jeg ikke hørt noe om, sier Nordtveit til Dagbladet.

- Men jeg har hørt om flere andre spillere på Albania. Jeg har blant annet spilt mot endel av dem i Tyskland. De er gode spillere, det er de jo, fortsetter han.

Canas rykte som beinkuser bekymrer ham ikke i det hele tatt. Når Nordtveit går på banen fredag tenker han på alt annet enn faren for å bli skadet. I løpet av de første minuttene må de blant annet ta stilling til hva slags plan de skal bruke for å bryte ned Albania, avhengig av om albanerne legger seg lavt eller ikke.

- Det er et dårlig utgangspunkt å være redd for å brekke beina. Og totalt sett har jeg møtt ganske mange hardhauser i Tyskland også, sier Nordtveit, som spiller fast på midtbanen i tyske Borussia Mönchengladbach.