- Det er et diktatur

Coupet slakter Domenechs Frankrike.

(Dagbladet.no): Tidligere landslagsmålvakt Gregory Coupet har gått til voldsomt angrep på Frankrikes landslagssjef Raymond Domenech.

Coupet, som selv har lagt brystflagget på hylla, mener Domenech har innført diktatur på det franske landslaget.

- Spillerne kan ikke si noe, de er bundet. Jeg kan, for jeg er ferdig. Det er et diktatur det som har blitt innført, sier Coupet, ifølge AFP via France Football.

- Det franske fotballforbundet og alle rundt laget bør ta en ordentlig titt i speilet. Domenech leker med folk, og holder ikke ord. Det er synd, for enormt mye talent går til spille, sier Atletico Madrid-målvakten.

Frankrike har slitt under Domenechs sjefsvelde, og laget og treneren ble sist voldsomt kritisert etter å ha blitt slått ut i gruppespillet i EM i sommer.

Coupet var i troppen, men spillere som David Trezeguet ble utelatt. Trezeguet har trukket seg fra videre landslagsspill. 

Domenech fridde forøvrig til kjæresten etter den pinlige franske exiten.

Mange krevde og trodde at Domenech skulle få sparken etter prestasjonene i EM, men så skjedde ikke, og treneren viser lite tegn til å skifte lederstil.

TIDDE DA: Gregory Coupet lyttet stille til landslagssjef Raymond Domenech under oppladningen til årets EM. Nå har han imidlertid tatt bladet fra munnen. Foto: AP/SCANPIX
TIDDE DA: Gregory Coupet lyttet stille til landslagssjef Raymond Domenech under oppladningen til årets EM. Nå har han imidlertid tatt bladet fra munnen. Foto: AP/SCANPIX Vis mer

- Heldigvis finnes ikke giljotinen lengre, for det er nok mange som skulle ønske å se meg i den. Kanskje hadde det vært bedre om jeg hadde drept noen, har han tidligere sagt om kritikken mot seg.

Frankrike tapte første VM-kvalikkamp mot Østerrike, men fikk en liten opptur med 2-1 over Serbia tidligere i september.

- Det er et diktatur