Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er et lite helvete og ekstremt tøft

Brækhus lader opp til Mathis-kamp i ødemarken.

STORKAMP PÅ GANG: Cecilia Brækhus og Anne Sophie Mathis møtes 22. september, etter at kampen er blitt utsatt to ganger så langt i år. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet.
STORKAMP PÅ GANG: Cecilia Brækhus og Anne Sophie Mathis møtes 22. september, etter at kampen er blitt utsatt to ganger så langt i år. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet. Vis mer

• Hetset etter utsettelse av Mathis-kamp: - Jeg blir provosert og lei meg av slike uttalelser

Cecilia Brækhus står foran sitt livs viktigste kamp mot franske Anne Sophie Mathis 22. september. Helvetesoppladningen gjør hun unna i treningssenteret Kienbaum.

Bokseren presser seg til det ytterste i det ultramoderne treningssenteret til Sauerland. Hun gjør ikke annet enn å trene, spise og sove i treningssenteret som ligger i «ødemarken» om lag 45 minutter kjøring fra Berlin.

- Jeg både hater og elsker Kienbaum på samme tid. Her er det helt øde og ingenting annet å gjøre enn å trene, trene og trene enda mer. Det er et lite helvete og ekstremt tøft, men jeg vet at dette er nødvendig trening før kampen mot Mathis.

- Den tøffe fysiske og psykiske treningen gjør meg veldig sterk, og det er nettopp det jeg må være før Mathis-kampen. Jeg vet jeg møter en tøff bokser, så formen må være helt på topp når jeg går i ringen mot henne, sier Brækhus i en pressemelding.

Cecilia Brækhus har gått 20 proffkamper og vunnet samtlige. Hun er verdensmester i weltervekt i World Boxing Association (WBA), World Boxing Council (WBC) og World Boxing Organization (WBO). Hun setter alle titlene på spill i kampen mot Mathis, som har vunnet 22 av 26 kamper på knockout, men som også har to nederlag på rekordlisten sin.

De to møtes i Arena Nord i Frederikshavn 22. september. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media