- Det er et lite helvete og ekstremt tøft

Brækhus lader opp til Mathis-kamp i ødemarken.

STORKAMP PÅ GANG: Cecilia Brækhus og Anne Sophie Mathis møtes 22. september, etter at kampen er blitt utsatt to ganger så langt i år. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet.
STORKAMP PÅ GANG: Cecilia Brækhus og Anne Sophie Mathis møtes 22. september, etter at kampen er blitt utsatt to ganger så langt i år. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Hetset etter utsettelse av Mathis-kamp: - Jeg blir provosert og lei meg av slike uttalelser

Cecilia Brækhus står foran sitt livs viktigste kamp mot franske Anne Sophie Mathis 22. september. Helvetesoppladningen gjør hun unna i treningssenteret Kienbaum.

Bokseren presser seg til det ytterste i det ultramoderne treningssenteret til Sauerland. Hun gjør ikke annet enn å trene, spise og sove i treningssenteret som ligger i «ødemarken» om lag 45 minutter kjøring fra Berlin.

- Jeg både hater og elsker Kienbaum på samme tid. Her er det helt øde og ingenting annet å gjøre enn å trene, trene og trene enda mer. Det er et lite helvete og ekstremt tøft, men jeg vet at dette er nødvendig trening før kampen mot Mathis.

- Den tøffe fysiske og psykiske treningen gjør meg veldig sterk, og det er nettopp det jeg må være før Mathis-kampen. Jeg vet jeg møter en tøff bokser, så formen må være helt på topp når jeg går i ringen mot henne, sier Brækhus i en pressemelding.

Cecilia Brækhus har gått 20 proffkamper og vunnet samtlige. Hun er verdensmester i weltervekt i World Boxing Association (WBA), World Boxing Council (WBC) og World Boxing Organization (WBO). Hun setter alle titlene på spill i kampen mot Mathis, som har vunnet 22 av 26 kamper på knockout, men som også har to nederlag på rekordlisten sin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer