Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er et sjokk å oppleve dette. Familien er veldig berørt

Ida Alstad rammet av brannen.

 TØFT  Ida Alstad følger nøye med på situasjonen i Flatanger. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TØFT Ida Alstad følger nøye med på situasjonen i Flatanger. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det brøt mandag kveld ut brann på Sørneshalvøya i Flatanger kommune. Brannen startet i Uran-området, og har spredd seg til Hasvåg og Småværet.

Brannvesenet jobber nå på spreng for å sørge for at ingen brannen sprer seg inn mot fastlandet. Brannvesenet anser 139 bygninger tapt.

Sitt andre hjem For landslagsspiller Ida Alstad kom brannen som et sjokk. Den meritterte spilleren, som nå spiller i den danske klubben Team Tvis Holstebro, har alltid hatt et spesielt forhold til Hasvåg.

- Mor kommer derifra, jeg har tre tanter og onkler der og mange søskenbarn. Hasvåg er mitt andre hjem, der jeg har tilbragt alle sommer- og vinterferier, sier hun til Aftenposten.

Til avisa opplyste 28-åringen at hun så seint som i går kveld snakket med familiemedlemmer som var i Hasvåg. Det timer før de ble evakuert ut.

Alle kom seg trygt bort fra brannen.

Følger med Alstad har fulgt nøye med på utviklingen i situasjonen den siste dagen. For Hasvåg vil alltid være et sted som bringer fram de gode minnene.

Nå, har hun bare vondt av familie, venner og bekjente:

 - Jeg synes det er så vondt bare å tenke på hvordan de som faktisk bor der har det. For meg er Hasvåg opplevelser og gode minner.  Det er et sjokk å oppleve dette. Familien er veldig berørt. Da jeg så på TV tidligere i dag, så det ut som om fjøset hadde brent ned, sier Alstad til Aftenposten.

Hele Norges coronakart