Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er et under at foten ikke er brukket

Christoffer Rambo med «latterlig» skade.

RAMBO I RØDT, HVITT OG BLÅTT: Dette beinet ser ikke ut til å bli spilleklart på en stund. Christoffer Rambo tråkket over på "latterlig vis" under trening lørdag, og dette var resultatet. Foto: Espen Karlsen/NHF
RAMBO I RØDT, HVITT OG BLÅTT: Dette beinet ser ikke ut til å bli spilleklart på en stund. Christoffer Rambo tråkket over på "latterlig vis" under trening lørdag, og dette var resultatet. Foto: Espen Karlsen/NHF Vis mer

(Dagbladet): I morgen innleder Norges håndballherrer EM-kvalifiseringen mot Tyrkia i Stjørdalshallen, før Latvia venter på bortebane fire dager seinere.

De kampene går garantert ut Christoffer Rambo på banen.

Venstrebeinet til den hardtskytende bakspilleren fikk hard medfart da han landet på foten til en lagkamerat under ei treningsøkt med klubblaget Dunkerque lørdag.

Fra ankelen og langt opp på leggen er innslaget av blåfarge mer markant enn normal hudfarge - og det føltes omtrent like vondt som det ser ut.

- Jeg tok sats for å skyte, og så kom det en fra sida. Jeg landet på foten hans, og tråkket over på en usedvanlig latterlig måte. Jeg vridde vel alt som er å vri i foten. At jeg ikke har brukket noe er et under, sier Rambo til Dagbladet.

MISSER KVALIKKAMPER: Christoffer Rambo går glipp av Norges to EM-kvalifiseringskamper de kommende fem dagene. Foto:    REUTERS/Ivan Milutinovic
MISSER KVALIKKAMPER: Christoffer Rambo går glipp av Norges to EM-kvalifiseringskamper de kommende fem dagene. Foto: REUTERS/Ivan Milutinovic Vis mer

Selv om det aldri var aktuelt å spille møtte han opp på landslagssamling, der han i dag var på MR-undersøkelse. Skadeomfanget er foreløpig uvisst.

- Det er i hvert fall ikke noe brudd, men vi får se hva mer bildene sier. Jeg vet ikke hvor lang tid det tar. Det ser i hvert fall mørkt ut den kommende uka, sier han.

Rambo har fått krykker, men greier å hinke rundt på foten uten dem også.

- Det er greit å bevege foten litt, sier han.

Landslaget må også klare seg uten Bjarte Myrhol. Strekspilleren ble pappa i går, men kommer likevel ikke til å slutte seg til resten av troppen.