- Det er et voldsomt bra driv her nå

Skadefrie Tromsø er to kamper unna cupfinale, og to kamper unna Europa League-gruppespill.

VARSKU HER! Etter en sommer med bekymringer har Per-Mathias Høgmo og Tromsø startet høstkjøret med sterke resultater. Og nå er alle Gutan i trening også. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
VARSKU HER! Etter en sommer med bekymringer har Per-Mathias Høgmo og Tromsø startet høstkjøret med sterke resultater. Og nå er alle Gutan i trening også. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg cupkvartfinalen mellom Tromsø og Bodø/Glimt i Fotballstudio kl. 17!

(Dagbladet:) - Det er et voldsomt bra driv her nå, sier Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo.

Han har nettopp avsluttet en treningsdag hvor samtlige spillere i førstelagstroppen var med. Riktignok trener Steffen Nystrøm fortsatt alternativt på grunn av sin lårskade, men også han er i framgang, ifølge Høgmo.

Tung juli Før dagens cup-kvartfinale mot Bodø/Glimt rår det endelig optimismen i Tromsø IL. Triumfen borte mot Metalurg Donetsk forrige torsdag - en prestasjon Høgmo omtaler som en barriere brutt for TIL - var klubbens første seier på ni kamper.

Deretter kom serieleder Strømsgodset til Alfheim tre dager etter. Drammenserne hadde ikke spilt midtukekamp i forkant, mens Tromsøs bein bar på både 90 tøffe minutter og en lang flyreise.

Men: Tromsø vant 4-0. Endelig er laget på offensiven igjen.

- Vi gikk gjennom en periode hvor vi hadde mange skader, og to spillere i OL (Kara/Ciss). Da ble det veldig stor slitasje på de få som var igjen. Vi var 13-14 stykker på trening i sommer, forklarer Høgmo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer