Det er faktisk ikke til å tro, Saha

Ingen av topp 10-lagene i Premer League vant!

(Dagbladet.no): Wigan - Everton 1-0

Isolert sett var ikke Wigans 1-0-seier over Everton spesielt oppsiktsvekkende, men resultatet fullførte like fullt det som har vært en absurd runde i Premier League.

Ikke nok med at ingen av de fem øverste lagene greide å score i sine respektive kamper i helga.

Evertons 0-1-tap betyr at ingen av de 10 lagene som ligger øverst på tabellen greide å vinne, noe som nesten bør kvalifisere til en X-files-episode.

Henri Camara erstattet Olivier Kapo etter pausen, og trengte bare fem minutter på å score kampens eneste mål. Antonio Valencia dro vekk Joleon Lescott og serverte Camara en nesten ferdigscoret pasning. En ellers glimrende Tim Howard var for en gangs skyld sjanseløs.

Everton-keeperen sto nemlig for kampens prestasjon da både Paul Scharner og resten av stadion så ballen i mål på overtid av 1. omgang. Den tidligere Brann-spilleren fikk heade fra kloss hold, men på nærmest mirakuløst vis fikk Howard en hånd på ballen.

«Tim Howard tror han er Gordon Banks!» kommenterte The Guardian i sin livedekning, og var ikke så veldig langt unna sannheten.

Tim Cahill kunne utliknet for Everton i siste minutt, men fra god posisjon gikk skuddet høyt over. Det betyr at Evertons fine rekke på fem ubeseirede kamper er historie, og blåtrøyene blir værende på 7. plass, fem poeng bak fjerdeplassen til Aston Villa.

SUPERBYTTE: Henri Camara kunne bare skli ballen i mål, etter det glitrende forarbeidet fra  Antonio Valencia. Det holdt til 1-0-seier mot Everton. Foto: REUTERS
SUPERBYTTE: Henri Camara kunne bare skli ballen i mål, etter det glitrende forarbeidet fra Antonio Valencia. Det holdt til 1-0-seier mot Everton. Foto: REUTERS Vis mer

Wigan klatrer over nedrykksstreken og opp til 15. plass.

Det er faktisk ikke til å tro, Saha
<B>ABSURD RUNDE:</B> Louis Saha kan knapt forstå det etter en misbrukt sjanse, og enda vanskeligere er det forstå hvordan samtlige av de 10 øverste lagene i Premier League greide å unngå seier i den 15. serieomgangen.