Dramatisk Lindvik-hopp i Planica - Stöckl raser:

- Det er farlig

Bare to dager etter Daniel André Tandes (27) skrekkfall i Planica, så Marius Lindvik (22) ut til å miste kontrollen, men landet heldigvis trygt. Etterpå freste landslagssjef Alexander Stöckl mot juryen, som avlyste rennet ikke lenge etter.

LANG VENTETID: Marius Lindvik måtte vente lenge før han fikk hoppe, og sier til NRK at utstyret føltes helt feil som følge av det. Video: NRK. Foto: SRDJAN ZIVULOVIC / NTB. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Under lagkonkurransen lørdag morgen veivet Lindvik med armene i hoppet sitt, og så et lite øyeblikk ut til å miste kontrollen. Det skjedde etter at han hadde måttet gå av og på bommen flere ganger i skiflygingsbakken.

- Jeg er bare glad for at han klarte å komme seg ned bakken. Du ser at Robert (Johansson) er nervøs også. Dette er håpløst, sa landslagstrener Stöckl til NRK.

- Jeg er veldig glad det ikke var meg som sto i den situasjonen som Lindvik måtte håndtere, sier tidligere topphopper Andreas Stjernen til Dagbladet.

Også Johan Remen Evensen og Anders Jacobsen reagerte i NRK-studio.

- Det er småskummel hopping. Han har kanskje bedre kontroll enn det ser ut, men det går et sug gjennom magen, sa Remen Evensen på NRK, før Anders Jacobsen fulgte opp:

- Jeg får en ordentlig støkk. Vi har vært gjennom en som har ramlet stygt i bakken her. Han var tydelig preget etter å ha gått av og på bommen seks ganger, det er brutalt og en psykisk påkjenning, jeg føler med Lindvik, forklarte Jacobsen.

- Tøft

For mye vind var årsaken til at Lindvik ble sittende lenge på bommen, til NRK fortvilte han selv over situasjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer