«Det er feil å leie Rekdal hvis han bare blir tre måneder»

Kjetil Rekdals ankomst til Vålerenga har skapt stor begeistring i klubben. Pascal Simpson sier nå rett ut at han synes det er feil av klubb-ledelsen å satse på Rekdal, hvis han forsvinner etter EM.

- Nå vet jeg ingeting om hvilke avtaler klubbledelsen har med ham. Men det er feil å leie Rekdal hvis det bare blir i tre måneder, sier Pascal Simpson til Dagbladet.

Svensken har vært i VIF i to år, og har opplevd hvor negativt den manglende sportslige kontinuiteten har slått ut. Både på trener- og spillersiden.

Sats på andre

- Jeg tror at Rekdal kan tilføre Vålerenga veldig mye som fotballspiller. Vi trenger en sjefstype. Men hvis han bare blir en kort periode, ville det vært bedre å satse på noen andre. Noen som man vet blir lenger i klubben, mener Simpson.

Svensken presiserer at han synes Rekdals ankomst i laget har vært positivt. Sammen med Tom Nordlies trenerinnsats føler han at hele laget har løftet seg kraftig fra i fjor.

- For min egen del er jeg i veldig mye bedre form enn det jeg har vært tidligere. Jeg håper virkelig det norske publikummet får se en bedre Pascal Simpson enn noen gang til sommeren.

Ikke ny kontrakt

Forrige uke startet Simpson samtalene med Vålerenga om å forlenge sin kontrakt med klubben. Hans treårsavtale løper ut ved sesongslutt. Foreløpig har han ikke signert ny avtale.

- Jeg er usikker. Jeg er 29 år nå. Til sommeren er jeg Bosman-spiller og kunne kanskje tenke meg å avslutte karrieren i et land der jeg tjente litt mer penger, sier Simpson.

- En god sesong i Vålerenga vil vel da øke markedsverdien din?

- Ja, presis. Men jeg har ikke endelig bestemt meg om hva jeg gjør.

- Gjør Vålerenga en god sesong, kan det jo være fristende å være med videre.