PINLIG: Manchester United-back Patrice Evra og resten av forsvaret klarte ikke å stoppe Basel og Marco Streller i går kveld. Det betyr Europa League, og det er ikke noe franskmannens setter pris på.Foto: SCANPIX/AFP/VALERIANO DI DOMENICO
PINLIG: Manchester United-back Patrice Evra og resten av forsvaret klarte ikke å stoppe Basel og Marco Streller i går kveld. Det betyr Europa League, og det er ikke noe franskmannens setter pris på.Foto: SCANPIX/AFP/VALERIANO DI DOMENICOVis mer

- Det er flaut å være i Europa League

Evra gleder seg ikke akkurat til torsdagskamper.

(Dagbladet): Basel - Manchester United 2-1.

Manchester United-manager Alex Ferguson snakker om Europa League nærmest som en strafferunde etter nedturen i Basel i går.

- Nå er vi i en turnering jeg aldri har vært i med denne klubben. Det betyr kamper torsdag og søndag resten av sesongen, og det er noe vi må takle. Det er straffen vi får for å ikke kvalifisere oss, sier skotten.

En som åpenbart ikke gleder seg noe særlig er venstreback Patrice Evra.

- Uansett om det er en treningskamp - når jeg drar på meg United-drakta gjør jeg mitt beste for å vinne. Men det er flaut å være i Europa League, sier franskmannen, ifølge PA.

Mareritt
Han mener, som flere andre, at Manchester United fikk som fortjent i går.

- Det føles som en drøm. Det føles som om jeg vil våkne opp i morgen og at vi er videre. Men det er ingen drøm, det er virkeligheten. Vi burde ha våknet tidligere i denne turneringen. Vi fortjener å være ute, sier Evra.

- Jeg spiller for Manchester United for å spille i Champions League. Men noen spillere drømmer om å spille for United i hvilken som helst turnering, og det må vi respektere, sier backen.

Med for å vinne
Rio Ferdinand er en av dem, og han satser på å vinne Europa League nå som CL-drømmen er knust.

- Disse kveldene på Old Trafford, flomlysene og Champions League-musikken, det er det du lever for. Vi er ute tidlig i år og vi er skuffet. Men vi kan ikke skylde på andre enn oss selv, sier stopperen til MUTV.

- Nå er vi i Europa League, og jeg har alltid sagt at uansett hvilken turnering det dreier seg om, så er vi ikke med for å ryke ut eller bli nummer to. Vi er alltid med for å vinne, og det er ikke annerledes med dette, sier Ferdinand.

Manchester United avventer forøvrig dagens undersøkelser for å få klarhet i hvor alvorlig kneskaden til Nemanja Vidic er.

- Vi vet ikke hvor ille det er. Det er iallfall en leddbåndsskade, men vi håper det ikke er verre enn det, sa Alex Ferguson etter at serberen forlot stadion på krykker i går kveld.