TILBAKE PÅ BANEN: Mohammed Fellah spilte sin første kamp siden januar og scoret i cupkampen mot Frigg på tirsdag. Nå lengter han etter å bidra også til å plukke seriepoeng. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
TILBAKE PÅ BANEN: Mohammed Fellah spilte sin første kamp siden januar og scoret i cupkampen mot Frigg på tirsdag. Nå lengter han etter å bidra også til å plukke seriepoeng. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpixVis mer

- Det er for dårlig for en klubb som oss

Fellahs dom over lagkameratenes serieåpning.

(Dagbladet): Tre poeng på fire kamper er en serieåpning få fotballag vil være fornøyd med. Og i alle fall ikke en ambisiøs tippeligaklubb som Vålerenga.

- Det sier seg selv - tre tap og én seier er for dårlig for en klubb som oss og med de spillerne vi har. Da bør vi ta mer poeng enn vi har gjort til nå, sier Mohammed Fellah til Dagbladet.

Teknikeren gjorde et kjærkomment comeback etter beinbrudd med scoring i cupseieren mot Frigg denne uka.

Nå håper han å få bidra også i seriekampene framover.

- Det er dritviktig for oss nå å få gode opplevelser og ta med oss poeng. Det er på tide at det snur, og det kan skje i morgen, sier han dagen før bortekampen mot Start.

Ikke ufortjent Fellah mener Vålerenga har fått som fortjent i de første kampene.

- Det har vært dårlig spill. Det har ikke vært sånn at vi har kjørt over motstanderne og tapt på en corner. Resultatene har vært riktige unntatt Brann-kampen, spør du meg. Så vi må opp flere hakk alle mann, det gjelder ikke bare noen få spillere, sier han.

Fellah startet med Start-farget gul vest da trener Kjetil Rekdal drillet formasjoner på dagens Vålerenga-trening i Vallhall.

Etter hvert ble han flyttet over på laget som spilte uten vester, og som inneholdt de fleste av førstevalgene. Men har tror ikke han spiller fra start i Kristiansand.

- Det virket ikke sånn i dag, men du vet aldri. Plutselig kan jeg være en av de elleve som starter.

Vil bidra Han tror imidlertid mer på et innhopp fra benken dersom han trengs.

- Det spørs hvordan kampbildet blir i morgen. Hvis vi ligger under, kan det hende han bruker meg. Jeg er i hvert fall klar.

MOT SØR: Mohammed Fellah på vei mot Vålerenga-bussen som satte kurs for Kristiansand rett etter lunsj i dag. I morgen spiller Oslo-klubben borte mot Start. Foto: Sigbjørn Strand
MOT SØR: Mohammed Fellah på vei mot Vålerenga-bussen som satte kurs for Kristiansand rett etter lunsj i dag. I morgen spiller Oslo-klubben borte mot Start. Foto: Sigbjørn Strand Vis mer

Og 23-åringen tror han kan være med å snu den dårlige Vålerenga-trenden om han får mulighet.

- Ja, det føler jeg. Jeg kan bidra med litt kreativitet og skape noe, jeg er klar hvis jeg får sjansen og tar vare på de minuttene jeg får.

Drømmetreff På trening i dag scoret han med et praktfullt skudd fra rundt 25 meters hold. Et utvilsomt høydepunkt for de få tilskuerne som fulgte økta fra tribunen.

- Skuddfoten er der fortsatt. Jeg fikk et godt treff. Jeg burde egentlig spart det til i morgen, men jeg har sikkert ett på lager, sier han med et bredt smil.

Rekdal har ikke tatt ut laget mot Start ennå, men gleder seg over å ha spillere som Daniel Fredheim Holm og Fellah tilbake i full trening.

- Fellah er jo Fellah. Han er alltid ivrig og oser av spilleglede, og har masse energi. Tirsdag spilte han 90 minutter for første gang siden landskampene i januar. Det er ikke tvil om at han blir viktig for oss. Han er en mann du alltid kan gi ballen til. Selv om resultatet er negativt, så trekker ikke han seg unna, han er der fortsatt, skryter Rekdal.

Fredheim Holm var for øvrig med i den første elleveren som ble drillet på trening i dag. Han ble skadd i serieåpningen mot Brann, og har ikke spilt siden.