Det er for seint for The Hulsk, men Rushfeldt kan lære deg å score mål

Sigurd Rushfeldt har satt Bernt Hulsker på målscorer-skolebenken. Den utdannelsen burde The Hulsk tenkt på for 10 år siden.

Haugesund — fredag 28. oktober

MAX-KAMERATENE The Hulsk og The Razz (bak kameraet) har møtt Sigurd Rushfeldt i solnedgangen og kan i dag rapportere om foredraget som forhåpentligvis vil gjøre mange norske spisser like kloke og effektive som Norges mestscorende toppseriespiss gjennom tidene.

Det er en video det absolutt er verd å få med seg.

FOTBALL-NORGE SOM sådann bør ta det enda lenger å innlemme Sigurd Rushfeldt i en nasjonal plan for utvikling av framtidig målscorere. Det er jo ingen tilfeldighet at 38-åringen har 170 tippeligamål. Og det er ingen tilfeldighet at han vet hvordan han har scoret dem heller.

Til minste detalj.

SIGURD RUSHFELDT HAR laget et foredrag rundt det å score mål. Det bør toppfotballsjef Nils Johan Semb høre på. Og når det er gjort bør målscoreren og foredraget hans opptas i Toppfotballsenterets kompetanse-portefølje.

Slik at TIL-spissen kan reise Norge rundt og formidle det.

ALLE TIPPELIGASPISSER VIL ha godt av en time med Sigurd Rushfeldt. Alle juniorspillere med ambisjoner likeså. For man scorer ikke 170 mål i den øverste divisjonen uten å vite hva man gjør.

Og Sigurd Rushfeldt vet alltid hva han gjør.

AV PLUSS 350 scoringer totalt har Rush scoret ett med venstrebeinet utenfor 16-meteren. Det betyr at det ikke er noe poeng for TIL-spissen å lade feil kanon på utsida av boksen. Han vet jo at sjansen til å score er minimal. Samtidig som han så ofte situasjonen(e) tillater det oppsøker de områdene der han lettest scorer mål.

Fordi han har kontroll på alt han har gjort.

SIGURD RUSHFELDT ØNSKER å bevisstgjøre norske spisser på deres egne styrker og ferdigheter. Det er en skole norsk fotball bør lytte til og benytte seg av. Og gjør de det får han garantert lit mer sultne elever enn The Hulsk.

Som ble skoletrett for lenge siden.

HAUGESUND-TROMSØ STARTER serierunde 28 i kveld. Kampen ser du på MAX fra klokka 18.00. Der Rushfeldt og hans glitrende målscoreregenskaper vil være et stort tema.

Fordi det han representerer — SCORINGER — er det fotballen handler om.