- Det er første gang i min 35 år lange karriere at noen har påstått det

Rekdal om de grove beskyldningene fra Zajic.

• Se videointervju med Kjetil Rekdal øverst i saken.

SARPSBORG STADION (Dagbladet): I fjor pekte Bojan Zajic (34) nese til Kjetil Rekdal (46) etter at han scoret for Sarpsborg 08 mot gamleklubben Vålerenga. Serberen forklarte etterpå at følelsene tok overhånd, ettersom han følte Rekdal ødela karrieren hans i Oslo-klubben som varte fra 2007 til 2013.

Den gang var Zajic ordknapp da pressen ba ham utdype bakgrunnen for hans spesielle målfeiring. Før gårsdagens oppgjør var ikke lenger det tilfellet, for da gikk 34-åringen til et kraftig angrep på sin tidligere sjef.

- Rekdal var blind og døv for oss eldre som hadde vært lenge i klubben. Han slettet alt vi hadde gjort for klubben på grunn av hans forfengelighet og ego. Dette er ikke bare min mening, du kan spørre de andre spillerne som var der på den tiden, var noe av det Zajic sa til Nettavisen.

Rekdal om påstandene Etter gårsdagens 1-1-kamp mellom Sarpsborg 08 og Vålerenga tok Rekdal seg tid til å prate med Dagbladet om påstandene. Det var liten tvil om at 46-åringen var oppgitt.

- Hva skal jeg si? Jeg synes det er rart at det skal komme slike ting fram i media. Arbeidsforholdet er over, han er ikke Vålerenga-spiller lenger ... Vi får konsentrere oss om de vi har, sier Rekdal og tenker seg om:

- På den andre siden kunne vi helt sikkert klasket en del fakta i bordet som ville snudd opp ned på saken, men vi velger å la vær. Vi gidder ikke å bruke tida vår på dette. Vi konsentrerer oss om fotball.

Aldri opplevd lignende Zajic hevder blant annet at Rekdal viste både han og enkelte av de andre Vålerenga-spillerne mangel på respekt, men det forstår VIF-sjefen lite av.

- Nei, det må i så fall være noe han påstår. Det er i alle fall ingen andre som har kommet til meg og sagt at de har blitt dårlig eller respektløst behandlet.

- Det er første gang på 35 år i min fotballkarriere at noen har påstått det. Jeg tror jeg står veldig trygt og lar bare dette fly forbi. Jeg fokuserer ikke på dette, sier Rekdal.

- Ville du behandlet Zajic på en annen måte, sett i ettertid?

- Nei. Han er blitt likt behandlet som alle andre.

• Bojan Zajic var opptatt med dopingprøve etter gårsdagens kamp og var derfor ikke tilgjengelig for Dagbladet.