FIKK APPLAUS: Aston Villa-manager Paul Lambert har aldri opplevd å få applaus for et tap tidligere. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB scanpix
FIKK APPLAUS: Aston Villa-manager Paul Lambert har aldri opplevd å få applaus for et tap tidligere. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB scanpixVis mer

- Det er første gang jeg har fått stående applaus etter et tap

Aston Villa gikk på ny smell i ligaen.

(Dagbladet): Aston Villa-Newcastle 1-2 (0-2)

Aston Villa fikk en marerittstart mot Newcastle, og lå under 0-2 allerede etter halvtimen. Først ble Papiss Cissé frispilt av nyervervelsen Moussa Sissoko, før Cabaye hamret inn den andre scoringen for bortelaget med et herlig langskudd.

Etter pausen hevet Aston Villa seg betraktelig, og hadde fortjent å få med seg poeng. Det ble likevel kun med det ene målet da Christian Benteke var sikker fra krittmerket etter at Aston Villa fikk straffespark. NZogbia og Weimann fikk begge store muligheter til å utlikne, uten at det ble scoring.

- Det er første gang jeg har fått stående applaus etter et tap, men det viser innsatsen vi la til grunne i den andre omgangen, sier Villa-manager Paul Lambert via TV 2 etter kampen.

Den hardt pressede manageren vet ikke om han får styrket laget før overgangsvinduet stenger.

- Det vil være et par lag der nede og vi blir nødt til å kjempe vår vei ut av det. Penger styrer alt, og situasjonen har ikke forandret seg. Jeg vet ikke om vi vil få noen spillere inn, vi må se hva de to neste dagene bringer. Du må overleve i ligaen og noen ganger trenger du litt hjelp, sier Lambert.