Det er fort gjort å rødme i et slikt garderobeøyeblikk, men Rooney hadde en plan

Slo til med tale.

(Dagbladet): Wayne Rooney har blitt kritisert mye for manglende Premier League-scoringer for Manchester United, men på landslaget har han blitt hyllet.

Det skulle bare mangle etter at Rooney i går ble historisk.

29-åringens scoring mot Sveits i går var hans 50. mål for England. Ikke bare er tallet rundt og fint, det er også rekordhøyt, all den tid Rooney passerte selveste Bobby Charlton og hans 49 nettkjenninger.

Da England-kapteinen kom inn i garderoben etter kampen, mottok han applaus fra samtlige av lagkameratene.

Så kom manager Roy Hodgson bort og tildelte en trøye med tallet 50 for å markere hans historiske scoringsrekord på det engelske landslaget.

Rooney smilte stolt og gikk for å sette seg rolig på plassen sin, men så krevde Hodgson en tale fra Englands stjernespiss.

Roste ungguttene Manchester United-legenden improviserte en god og passende takketale, som ble applaudert av spillerne.

- Jeg vil takke alle sammen, både spillere og trenere som jeg har jobbet med så lenge. Dette er et stort øyeblikk for min familie og for min karriere, innledet Rooney talen med.

- Forhåpentligvis er det mye mer i vente. Vi kan oppnå suksess. Og forhåpentligvis vil flere av ungguttene, som Harry Kane, Ross Barkley og Raheem Sterling, komme nær meg og kanskje til og med passere meg i fremtiden.

- Jeg er takknemlig. Dette betyr alt for meg. Tusen takk, sa Rooney.

Og mottok stor applaus fra sine kolleger på det engelske landslaget.