Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er fortsatt like kjedelig å tape

Nordstrand tapte i Susann Goksør Bjerkrheims lille comeback.

(Dagbladet.no) Tertnes - Nordstrand 30-24. Bergenserne klatret lørdag ettermiddag forbi Oslo-jentene på tabellen, etter seieren i hengekampen.

Susann Goksør Bjerkrheim gjorde comeback for Nordstrand, men det hjalp ikke. Begge lagene trengte sårt to poeng, i kampen for å unngå nedrykk.

- Det er alltid kjedelig å tape håndballkamper. Det har ikke forandret seg, sier hun til Dagbladet.no.

- Bare en visitt

Backen spilte rundt ti minutter i hver omgang, og er mellomfornøyd med det hun selv presterte på parketten. Men én ting er hun klar på.

- Dette er ikke noe comeback. Det er mer riktig å kalle det en liten visitt.

Hun sier at hun tar en kamp av gangen nå, men med to serierunder igjen blir Susann helt sikkert å finne på lagoppstillingen til Nordstrand mot både Våg og Tertnes (møtes igjen i siste serierunde) også.

- Den største utfordringen i dag var å bli kvitt ballen med det helvetes klisteret på, sier 37-åringen.

TO MÅL I COMEBACKET: Susann Goksør Bjerkrheim og Nordstrand gikk på et tungt tap mot Tertnes. Foto: BJØRN LANGSEM
TO MÅL I COMEBACKET: Susann Goksør Bjerkrheim og Nordstrand gikk på et tungt tap mot Tertnes. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer

Tung start

Den tidligere landslagskapteinen varslet før kampen at folk ikke må ha for store forventninger til henne.

- Ingen skal forvente at jeg scorer 15 mål og redder Nordstrand. Der er jeg ikke, sa hun.

I stedet var et en annen veteran som stjal showet. Mette Davidsen spilte en strålende kamp og ble toppscorer med 11 mål.

Hjemmelaget åpnet forrykende i Haukelandshallen, og de ledet 7-2 etter 13 minutter. Gjestene kom imidlertid tilbake og seks minutter seinere var stillingen 8-8.

Tertnes rykket litt fra igjen og gikk til pause med en firemålsledelse.

Susann scoret på et gjennombrudd og et distanseskudd etter hvilen, men Nordstrand klarte ikke nærme seg bergenserne. Dermed gikk de på sitt andre tunge tap denne uka. For noen dager siden tapte de lokaloppgjøret mot Bækkelaget.

Har aldri rykket ned

- Tertnes var bedre enn oss, men dette var et løft i forhold til kampen mot Bækkelaget. Nå skal vi kjempe som bare det, for vi har tenkt til å være i eliteserien neste sesong også.

Goksør Bjerkrheim har aldri vært med på å rykke ned før.

- Og jeg har ikke tenkt til å bli den erfaringen rikere nå heller, sier hun.

Tertnes ligger nå femte sist, og to lag rykker direkte ned. Fjellhammer har allerede rykket ned, og Tertnes, Bækkelaget, Nordstrand og Gjøvik og Vardal kjemper om å unngå å bli det andre laget.

De tre sistnevdne står alle med 12 poeng - når det gjenstår to runder.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media