- Det er frustrerende og kjennes litt håpløst

Woods 10 slag bak teten i US Open.

FRUSTRERT: Tiger Woods får det ikke til å stemme i årets US Open. Foto: Drew Hallowell / Getty Images / AFP / NTB scanpix
FRUSTRERT: Tiger Woods får det ikke til å stemme i årets US Open. Foto: Drew Hallowell / Getty Images / AFP / NTB scanpixVis mer

Tiger Woods legger ikke skjul på at han er frustrert etter å ha spilt ferdig tre runder i US Open i golf. Han ligger ti slag bak teten.

For tredje dag på rad gikk han sammen med verdenstoeren Rory McIlroy lørdag. Men verken verdenseneren eller -toeren klarte å sjarmere særlig mange av tilskueren med spillet sitt. Begge sliter, og McIlroy ligger slaget foran Tiger Woods før den fjerde og siste runden.

- Det er klart det er frustrerende og kjennes litt håpløst. Jeg føler at jeg spiller ganske bra. Det har jeg gjort siden starten torsdag, men jeg får ikke puttene til å sitte, sa Woods etter den tredje runden.

14 ganger har han gått til topps i majorturneringer, men det som er helt sikkert er at den 15. seieren ikke kommer i US Open i år.

- Nei, jeg innser at jeg er sjanseløs til å kjempe i toppen her. Kanskje, dersom jeg spiller veldig bra, kan jeg klare en plass blant de ti beste. Men det er også det beste jeg kan håpe på, sa Rory McIlroy før den siste runden søndag.

(NTB)