- Det er fullstendig håpløst. Jeg dummer meg ut. Det er en skandale

Sandefjord-kapteinen legger seg langflat.

• Sandefjord - Vålerenga 0-3

KOMPLETT ARENA (Dagbladet): På stillingen 0-3 halvannet minutt på overtid mot Vålerenga forsøkte Sandefjord-kaptein Alexander Gabrielsen (29) å slå tunnel på Daniel Braaten som bakerste mann. Da midtstopperen mislyktes, rev han ned Braaten og fikk rødt kort.

Dermed mister et allerede hardt prøvet Sandefjord-lag en av sine aller viktigste spillere til oppgjøret mot Molde førstkommende lørdag.

- Det er fullstendig håpløst av meg. Når du er kaptein for laget skal du ikke drite deg ut på den måten. Det er en skandale. Jeg dummer meg ut. Det er idiotisk, sier Gabrielsen selvkritisk.

- Det koster oss Mot Vålerenga gikk Sandefjord på sitt sjuende strake serietap, etter at Daniel Braaten, Kjetil Wæhler og Daniel Fredheim Holm scoret hvert sitt mål for hovedstadslaget.

I arbeidet med å snu den svært negative trenden, skulle trener Lars Bohinen gjerne hatt med seg Gabrielsen. Sandefjord-sjefen vil imidlertid ikke kritisere kapteinen sin for måten han pådro seg det røde kortet, selv om han mener det var unødvendig.

- Alex spiller egentlig en fanstastisk kamp. Jeg skriver det på frustrasjonskontoen, sier Bohinen før han fortsetter:

- At Alex kommer i den situasjonen er urutinert og unødvendig. Det koster oss. Han er egentlig for god og for rutinert til å holde på sånn. 

- For dårlige Etter gårsdagens oppgjør var Gabrielsen tydelig skuffet da han ankom pressesonen. Før Randaberg-karen hastet videre fortalte han at han ikke vet hvordan laget vil reagere på nok et tap.

- Det er vanskelig å si. Det er ikke kjekt. Vi spiller bra fotball og leverer egentlig en OK kamp, men vi er for dårlige i begge ender, sier Gabrielsen.

Ikke siden seieren mot Sarpsborg 19. april har Sandefjord tatt poeng. Det gjør at kun Tromsø og Bodø/Glimt ligger bak vestfoldingene på tabellen.

Til helga venter en ny tøff oppgave i Molde på Aker Stadion. Da må Sandefjords hærfører se oppgjøret mot Molde fra TV-stolen.

Bohinen vil likevel ikke svartmale situasjonen helt.

- Jeg tenker Molde er en god utfordring for oss, sier Bohinen og smiler skjevt.