- Det er fullstendig latterlig

Bolthof rasende etter vraking.

VRAKET: Øyvind Bolthof ble vraket til oppgjøret mot Odd Grenland til fordel for 18 år gamle Gudmund Taksdal Kongshavn. Det likte veterankeeperen særdeles dårlig. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
VRAKET: Øyvind Bolthof ble vraket til oppgjøret mot Odd Grenland til fordel for 18 år gamle Gudmund Taksdal Kongshavn. Det likte veterankeeperen særdeles dårlig. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIXVis mer

Vålerenga-keeper Øyvind Bolthof var ikke særlig fornøyd med at han ble vraket mot Odd Grenland.
Bolthof har voktet VIF-målet mens Troy Perkins har vært opptatt med spill i Gold Cup for USA. Men i søndagens kamp mot Odd var det Gudmund Taksdal Kongshavn (18) som fikk sjansen.

Bolthof likte ikke å bli vraket.

— Det var overraskende for å si det mildt. Det er fullstendig latterlig, sa Bolthof til Dagsavisen.
— Er du forbannet?

— Det er det jo helt logisk at jeg er. Jeg har gjort jobben i eliteserien. Jeg hadde en uheldig kamp mot Aalesund, så fikk jeg skylden for det som skjedde i Tromsø. Men det er Martin (Andresen) som tar valgene. Det kan virke som han har problemer nok som han har, sa Bolthof.

Odd vant 3-0, og Vålerenga gikk på sitt fjerde strake tap. Osloklubben ligger på åttendeplass på tabellen.

VIFs spillende manager Martin Andresen hadde ingen forståelse for kritikken fra Bolthof.

— Jeg forstår ikke frustrasjonen. Vi tar ut det laget vi mener er best. Han har hatt et par dårlig opplevelser, og det var Kongshavns tur i dag. Han har framtiden foran seg, sa Andresen.