ENKEL SEIER: Vadim Demidov (nummer tre fra venstre) og RBK-spillerne hadde behov for å slå tilbake i går.  Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
ENKEL SEIER: Vadim Demidov (nummer tre fra venstre) og RBK-spillerne hadde behov for å slå tilbake i går. Foto: Gorm Kallestad / ScanpixVis mer

- Det er fullstendig oppspinn

Irritert Demidov på Lerkendal.

||| LERKENDAL (Dagbladet): Rosenborg - Stabæk 2-0.

Mangel på fair play har vært et hett tema i norsk fotball de siste ukene.

Kjetil Rekdal gått ut med sine meninger i rasismedebatten etter RBK-møtet, TIL-sjef Per Mathias Høgmo har påstått Rosenborg for ofte får dommerne med seg -  spesielt på hjemmebane.

Rosenborgs Vadim Demidov er til salgs i sommer, og på Lerkendal i går ble stopperen fulgt av speidere fra nederlandske Utrecht, tyske Hoffenheim og franske Auxerre, skriver Dagbladet i dag.

- Rakker ned på andre
Etter kampen kom 23-åringen med et kraftig stikk til sine motspillere og trenere i Tippeligaen. Han føler RBK får utfortjent mye refs.

- Det er altfor mange som konsentrerer seg om å rakke ned på andre. Spesielt i år har det blitt en solid trend at fokuset ligger på alt annet enn å prestere selv. Jeg synes at det blir altfor dumt, sier Demidov.

På direkte spørsmål om han kunne si seg enig i at Rosenborg til tider kommer lett til det hos norske dommere var stopperkjempen krystallklar.

- Det folk sier er fullstendig oppspinn. Hadde vi hatt dommerne med oss hadde vi sagt det. Vi er ganske ærlige sånn, sier den tidligere Hønefoss-spilleren.

Tyn i media
Det var en hevnlysten Demidov som gikk utpå Lerkendal-gresset i går kveld.

- Vi har møtt mye motstand i media og fra andre i det siste, så i dag skulle vi virkelig gjøre jobben og det var godt å vinne.

Demidov får støtte fra rekkekamerat og mannen med to målgivende i går, Mikael Lustig.

- Vi har fått mye tyn i media den siste tida og vi ville ut og stilne kritikerne. Det klarte vi ganske bra synes jeg, sier svensken.

Så en siste oppfordring fra Demidov:

- Folk må begynne å konsentrere seg om seg selv — drit i alle andre.

STILNET KRITIKERNE? Her jubler RBK-gutta for det første av Rade Pricas to mål. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
STILNET KRITIKERNE? Her jubler RBK-gutta for det første av Rade Pricas to mål. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer