Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er galskap å snakke om Rodgers framtid

Toure reagerer på rykter om sparking.

TÅLER IKKE NEGATIV MÅLFORSKJELL? Brendan Rodgers må snu Liverpool-skuta, ellers mister han jobben. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB SCANPIX
TÅLER IKKE NEGATIV MÅLFORSKJELL? Brendan Rodgers må snu Liverpool-skuta, ellers mister han jobben. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Dårligste sesongstart siden 1964/65-sesongen.

Sju tap på 16 kamper. 150 millioner pund til spillerkjøp sist sommer, uten særlig hell.

Det er krise i Liverpool, og nå innrømmer også manager Brendan Rodgers at det er problemer i garderoben.

Sparken-favoritt
Britiske bookmakere heller mot at Liverpools eiere ser på Rodgers som kanskje det aller største problemet på Anfield. Samlesida Oddscheckers har Rodgers som nestfavoritt på lista over neste managere sparket i Premier League.

Hos enkelte bookmakere gis det bare tre ganger pengene tilbake dersom nordiren er neste Premier League-sjef som får fyken. Bare jumbomanager Nigel Pearson i Leicester vurderes som mer utsatt.

I vår ble Rodgers kåret til årets manager i Premier League, og stopper Kolo Toure skjønner lite av avskjedsryktene.

- Det er galskap bare å snakke om framtida hans. Han er en stor manager, det vet vi alle. Bare se hvor fantastisk han gjorde det forrige sesong, sier ivorianeren til Liverpool Echo.

Støtter sjefen
32-åringen som kom inn i trebackslinja midtveis i går, mener laget må få tid til å bli samspilt etter sommerens storkjøp.

- Vi støtter ham alle, og vi prøver alle å få ting til å bli bedre. Det snurt fort i Premier League, sier 33-åringen.

Tidligere Liverpool-stopper og Sky Sports-ekspert Jamie Carragher mener Rodgers skal få ut sesongen på Anfield.

STØTTER SJEFEN: Kolo Toure (t.v) kan ikke skjønne at folk allerede har glemt at Rodgers mannskap kjempet om ligagullet sist sesong. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB SCANPIX
STØTTER SJEFEN: Kolo Toure (t.v) kan ikke skjønne at folk allerede har glemt at Rodgers mannskap kjempet om ligagullet sist sesong. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB SCANPIX Vis mer

- Kom med dommen mot Brendan Rodgers og laget ved sesongslutt. Det han har i banken fra forrige sesong skal holde fram til da. Men ting må forbedres, sier Carra til Sky Sports.

Han minner om at Liverpools eiere Fenway Sports Group ikke var seine på avtrekkeren da Roy Hodgson og Kenny Dalglish fikk fyken i 2010 og 2011.

- Brendan Rodgers er under press, for eierne var nådeløse med Kenny og Roy, sier Carragher.

Verste på 50 år
- Når du bruker 150 millioner og har den verste starten på 50 år, da kommer presset. Men dette er ikke tid for å snakke om manageren. Det er Bournemouth i midtuka, som kan være et bananskall. Og så er det Arsenal.

Til og med Liverpools norske supporterklubb åpner for at Rodgers er i virkelig trøbbel.

- Siden Liverpool rykket opp i øverste divisjon i 1962 har man alltid vunnet flere kamper enn man har tapt i ligaen, og hatt en positiv målforskjell. Rodgers vil ikke overleve om den statistikken blir brutt, skriver redaktør Torbjørn Flatin på supporternes hjemmeside, skriver Liverpool.no-redaktør Torbjørn Flatin.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media