- Det er galskap, som å være med i «Big Brother»

Blackpool-manager om Premier League.

ORANSJE SJOKK: Blackpool-gutta nettet fire mot Wigan i serieåpningen. Nå venter Arsenal. Foto: REUTERS
ORANSJE SJOKK: Blackpool-gutta nettet fire mot Wigan i serieåpningen. Nå venter Arsenal. Foto: REUTERSVis mer

|||Blackpool sjokkerte kritikerne med 4-0-seieren over Wigan i serieåpningen. Lørdag får de en langt tøffere test mot fjorårets bronselag Arsenal.

Blackpool og manager Ian Holloway fikk en drømmestart etter opprykket til eliteserien med 4-0 over Wigan på bortebane. På forhånd hadde kritikere dømt dem nord og ned som det verste laget i den engelske toppdivisjonens historie.

Til helga reiser Blackpool til nok en bortekamp, denne gang i London. Holloway innrømmer at det er et langt steg opp å skulle møte Arsenal.

- Jeg håper bare vi ikke blir latterliggjort. Vi har bare blitt kastet inn i det her, og jeg må si at det bare er galskap. Det er som å være med i «Big Brother», sier han.

Arsenals midtbanegeneral Cesc Fàbregas er trolig tilbake mot Blackpool, etter å ha vært ute med en infeksjon i brystet. Det kan gjøre oppgavene langt vanskeligere for nykommerne fra vest.

Samtidig er London-lagets Laurent Koscielny suspendert for sitt røde kort mot Liverpool i ligastarten, og han må erstattes av Johan Djourou eller Alexandre Song, som begge har slitt med skader den siste tiden. Også Samir Nasri, Nicklas Bendtner og Aaron Ramsey er uaktuelle for Arsenal på grunn av skader.

(NTB)