KRIGERSK DAME. The Taste Of Energy er glad i en kamp. Her slår hun og Tom Erik Solberg gode Paparazzi og Bo Westergaard. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
KRIGERSK DAME. The Taste Of Energy er glad i en kamp. Her slår hun og Tom Erik Solberg gode Paparazzi og Bo Westergaard. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

-Det er greit å spille banker

Trener forteller om fiksing både her og der.

Klikk her og grip sjansen i ny jackpotomgang!

- Nå er det slutt på galoppene!
Da The Taste of Energy kom til meg hadde hun mye problemer, forteller trener Per Gottling til Dagbladet.
- En låsning i krysset gjorde at hun bare tullet og galopperte. Dette har Are Thoresen tatt seg av med kiropraktikk og akupunktur.
Jeg har også fikset litt i kjeften hennes og har satt på et nytt bitt hun likte bedre.

Det er en flott hest som har stor kapasitet. Hun viser også sin klasse med å ta det rolig i tet, men hun svarer opp når det kommer hest opp på siden. Hun er også villig til å angripe, som hun viste nest sist. Da imponerte hun meg med å nedkjempe hesten til Bo Westergaard, som han den dagen mente var hans beste vinnersjanse.

The Taste Of Energy bør ha en god vinnersjanse, om ikke alt blir tull fra baksporet fra start. Men jeg regner med at kusken finner en åpning og kommer seg ut et spor tidlig, sier Per Gottling.

To vinnersjanser

Per Gottling starter opp med to vinnersjanser i det første V65-løpet.

- Out Of Nowhere fikk et tøft løp sist. Men det virket ikke som han kjente på det i det hele tatt etterpå. Dette er en hest som tåler å gjøre mye selv, en ordentlig tøffing, sier Gottling.
Men han er mest spent på den andre.
- Monseigneur er den som trener best av mine. Men jeg skjønner meg ikke på ham foreløpig. Han var god første gang, men i starten etter var det bare vondt å se ham. Jeg er veldig usikker. Men han kan tas med på fire-fem hester.

- Det er tre vinnersjanser. Men skal jeg velge, så er det vel The Taste of Energy jeg har mest tro på.
Det er greit å prøve henne som banker, avslutter Per Gottling.