Brann-skandalen:

- Det er helt avskyelig

Lørdag møtte Brann-styret pressen etter fylleskandalen som fant sted på Brann Stadion natt til tirsdag.

FORKLARER: Daglig leder Vibeke Johannesen og midlertidig trener Eirik Horneland om nachspiel-skandalen i Sportsklubben Brann. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Som kjent var 12 Brann-spillere på nachspiel på Brann Stadion natt til tirsdag. Det kom seinere fram at spillerne hadde med seg sju kvinner utenfor kohorten til klubben.

Daglig leder i Brann Vibeke Johannesen, sportslig leder Jimmi Nagel Jacobsen og hovedtrener Eirik Horneland snakket med pressen lørdag formiddag:

- Vi står midt i en dyp, tragisk og trist sak for klubben og alle involverte. Dette er den vanskeligste situasjonen vi har vært inne i. Vi samarbeider tett med styret for å løse det best for klubben, innledet hun, sa en preget daglig leder.

- Først så har vi blitt kjent med at det foregår en politietterforskning om en mulig straffbar hendelse på stadion. Vi samarbeider med politiet og bidrar med alt de måtte trenge. Vi, som klubb, tar selvfølgelig avstand hvis det er snakk om en kriminell hendelse, sa hun.

Rykteflom

Helt siden hendelsen fant sted natt til tirsdag, har det sirkulert rykter på sosiale medier om de involverte. Johannesen informerte på pressekonferansen at to spillere ikke vil bli involvert i søndagens kamp mot Sandefjord.

- De to ikke med i kamptroppen i morgen (Brann-duoen som er utelatt). De er ikke tilgjengelig nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer