- Det er helt hodeløst

Galatasaray med slett forsvarsspill da Chelsea tok seg enkelt videre.

Chelsea - Galatasaray 2-0 (2-0) Sammenlagt 3-1

(Dagbladet): Didier Drogba ble møtt med øredøvende applaus da han gjestet sin gamle hjemmebane Stamford Bridge i kveld. Like før kampstart ga han José Mourinho en varm klem, mens et stort banner med navnet hans var plassert i den ene enden.

Spilleren har en helt spesiell plass i hjertet til fansen, og var aldri i nærheten av å skuffe dem i kveld.

Chelsea hadde nemlig full kontroll på gressmatta, og inviterte aldri gjestene inn i kampen.

1-0: Chelseas Samuel Eto'o setter ballen i mål etter fire minutter. Foto:     REUTERS/Eddie Keogh/NTB Scanpix
1-0: Chelseas Samuel Eto'o setter ballen i mål etter fire minutter. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB Scanpix Vis mer

- Vi er en Champions League-klubb, vi er blant de siste åtte lagene, de beste lagene i verden, med alle de store klubbene. Spillerne fortjener å være her, sier Mourinho.

- Det var alt vi ville kampen skulle være. Det var en tøff kamp, men vi fikk et godt resultat og de truet oss nesten ikke, sier Frank Lampard til BBC etter kampen.

Galatasaray hadde besøkt England åtte ganger tidligere før kveldens kamp, men fikk aldri kjenne seierens sødme på balløya. I kveld skulle bortelaget få det tøft allerede etter fire minutter.

Eto'o stjal showet Før kampen var det Didier Drogba som var på leppene til de fleste, men det var en annen afrikaner som stjal showet tidlig i kampen. Oscar spilte ballen gjennom til Samuel Eto'o som lurte offside-fella. Spissen dro seg litt mot høyre før han sendte ballen under hanskene til Nestor Muslera i Galatasaray-buret.

Fernando Torres har scoret seks mål på sine fem siste Champions League-starter, men ble henvist til benken i kveld. Samuel Eto'o tok i aller høyeste grad vare på tilliten.

2-0: Gary Cahill banker inn Chelseas andre scoring. Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA/NTB Scanpix
2-0: Gary Cahill banker inn Chelseas andre scoring. Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA/NTB Scanpix Vis mer

Fem minutter før hvilen doblet hjemmelaget ledelsen da John Terry steg til værs på en corner. Ballen gikk rett på keeper Nestor Muslera, for så å falle ned foran beina til Gary Cahill. Han lot seg ikke be to ganger, og hamret ballen i nettet.

- Hodeløst Noen minutter før scoringen fikk John Terry stå helt umarkert på et frispark, men midtstopperen sendte ballen like over mål på volley. Forsvarsspillet fikk Viasat-kommentator Vidar Davidsen til å reagere.

- Det er helt hodeløst forsvarsspill av Galatasaray, sa Davidsen på direkten.

Også Galatasaray-manager Roberto Mancini var frustrert over sitt eget lag. Etter en snau time kastet han en kulepenn i raseri over sitt tamme mannskap. Etter kampen var han ikke nådig med spillerne sine.

- Jeg syns synd på våre supportere, fordi de var våre beste spillere i kveld. Vi gjorde ikke noe på banen, og vi fortjente ingenting, sa Mancini på pressekonferansen etter kampen.

Drogba-sjanse José Mourinho var langt roligere, vitende om at bortelaget måtte ha to scoringer for å ta seg videre til kvartfinalen. Det var det tyrkiske laget aldri i nærheten av i kveld.

FRUSTRERT: Roberto Mancini var ikke fornøyd med sitt mannskap i kveld. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB Scanpix
FRUSTRERT: Roberto Mancini var ikke fornøyd med sitt mannskap i kveld. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB Scanpix Vis mer

Didier Drogba fikk en mulighet til å sette punktum med en scoring på overtid, men bommet på ballen i en god posisjon.

- Didier Drogba hadde sjansen mot slutten, men det var en kontrollert og veldig profesjonell forestilling fra alle spillerne, sier Lampard.