- Det er helt klart aktuelt å dra til KHL

Zuccarello misfornøyd med behandlingen i Rangers.

I TENKEBOKSEN: Mats Zuccarello Aasen sier han ikke har bestemt seg for hvor han vil spille neste sesong. Foto: (AP Photo/Niklas Larsson)
I TENKEBOKSEN: Mats Zuccarello Aasen sier han ikke har bestemt seg for hvor han vil spille neste sesong. Foto: (AP Photo/Niklas Larsson)Vis mer

Mats Zuccarello Aasen vurderer framtiden sin på isen. 24-åringen vet ikke om han blir i NHL eller drar til russisk ishockey.

I et intervju med Nettavisen forteller den norske ishockeystjernen at han ikke er fornøyd med årets sesong. Han fikk lite spilletid for New York Rangers og tilbrakte store deler av sesongen i farmerlaget Connecticut Whale.

Zuccarello er usikker på hvor han skal spille neste sesong. Rangers er fortsatt et alternativ, mens han også kan gå til russiske Metallurg Magnitogorsk i KHL.

- Jeg er ikke fornøyd med måten jeg er blitt behandlet på her i år, men jeg kan nok skrive under en avtale her også. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har ikke helt bestemt meg. Det er helt klart aktuelt å dra til KHL. Det er en bra liga. Det er bra hockey, forteller Zuccarello til Nettavisen.

Metallurg meldte nylig på sitt nettsted at klubben har sikret seg nordmannen, men ifølge Nettavisen er det kun snakk om en intensjonsavtale. Zuccarello skal kun spille for russerne hvis han forlater NHL.

- Grunnen til at jeg kanskje vil dra fra NHL, er at jeg nå vet at jeg kan spille her. Nå er det ikke så farlig. Jeg vet at jeg er god nok. Da kan jeg like godt spille på landslaget, være med i VM og ha det litt gøy. Jeg har spilt to år i AHL og føler ikke at jeg vil utvikle meg ved å spille mer der, sier Zuccarello.

(NTB)