- Det er helt latterlig dømt

Men Fredrik Gulbrandsen tror han vet hvorfor han fikk rødt kort.

 FORKLARER SEG:  Moldes manager Ole Gunnar Solskjær (t.h.) og Fredrik Gulbrandsen snakker med dommer Anastasios Kakos etter kvalifiseringskampen mot Legia Warszawa. Ørjan Håskjold Nyland og Vegard Forren (til venstre i bildet) snakker med linjedommeren. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
FORKLARER SEG: Moldes manager Ole Gunnar Solskjær (t.h.) og Fredrik Gulbrandsen snakker med dommer Anastasios Kakos etter kvalifiseringskampen mot Legia Warszawa. Ørjan Håskjold Nyland og Vegard Forren (til venstre i bildet) snakker med linjedommeren. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

MOLDE (Dagbladet): Fredrik Gulbrandsen fikk virkelig en mareritt-start på på sin Molde-karriere.

Ole Gunnar Solskjær ga den tidligere Lillestrøm-spilleren full tillit, og ga ham plass i start-elleveren i kveldens kvalifiseringskamp i mesterligaen mot polske Legia Warsawa.

Etter 74 minutter i Molde-drakta måtte 20-åringen forlate banen. Han hadde allerede tidligere i kampen fått et nokså ufortjent gult kort. Og senere ser Gulbrandsen igjen det gule kortet, for å ha vist frustrasjon ved å bli avblåst for offisde.

- Jeg skjønte ingenting. Det skal være lov til å ha en spontanreaksjon. Jeg spurte dommeren hvorfor han hadde gitt meg det røde kortet, men dommeren ba meg bare komme meg ut av banen, forteller Fredrik Gulbrandsen til Dagbladet.

- Latterlig dømt Når Molde-debuten endte på denne måten, er det ikke rart 20-åringen reagerer med skuffelse.

- Det er helt latterlig dømt. Det første gule er et høyt ben på en Legia-spiller, uten at det er hardt, og han ligger og filmer og skriker. På det andre føler jeg at det ikke er offside, rekker opp hånda mot linjedommeren og jeg sier til dommeren at jeg ikke føler at det er offside på norsk og dommeren tolker det da slik at jeg sier fuck-off, forklarer Molde-spilleren til Dagbladet.

Etter 1-1-kampen i kveld har Molde en vanskelig, men ikke umulig oppgave foran seg i neste ukes returoppgjør, som går i Polen.

Den kampen må Fredrik Gulbrandsen stå over.

- Det er veldig surt at jeg ikke får meg med returoppgjøret. Jeg tror det er en kamp som hadde passet meg bra, sier den skuffede 20-åringen.
Også Molde-trener, Ole Gunnar Solskjær, var irritert etter den katastrofale dommeravgjørelsen.

- Det røde kortet var helt uforståelig, men vi får ikke noe gratis. Han slo bare ut med armene. Det var meget urettferdig, og jeg forsto ikke noe. Vi kan slå dem der nede. De første 45 minuttene er det beste Molde har prestert med meg som trener. Vi burde ha ledet med både tre og fire mål, sier Solskjær til NTB.

 UT:  Etter 74 minutter fikk Fredrik Gulbrandsen marsjordre av den greske dommeren. Foto: Svein Ove Ekornesvåg  / NTB scanpix
UT: Etter 74 minutter fikk Fredrik Gulbrandsen marsjordre av den greske dommeren. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer