- FANTASTISK: David Nielsen gleder seg stort på Ronny Deila sine vegne etter at Deila i dag ble presentert som ny trener i den skotske toppklubben Celtic. - Det er helt fantastisk, sier mannen som blir ny Godset-trener etter Ronny Deila. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
- FANTASTISK: David Nielsen gleder seg stort på Ronny Deila sine vegne etter at Deila i dag ble presentert som ny trener i den skotske toppklubben Celtic. - Det er helt fantastisk, sier mannen som blir ny Godset-trener etter Ronny Deila. Foto: Vegard Grøtt / NTB ScanpixVis mer

- Det er helt vilt!

David Nielsen ønsker Ronny Deila lykke til i Skottland.

(Dagbladet): David Nielsen ser ut til å rykke opp fra assistent til hovedtrener i Strømsgodset etter at Ronny Deila nå i ettermiddag ble presentert som ny manager i den skotske toppklubben Celtic.

Men dansken selv vil - foreløpig - ikke bekrefte at han har fått jobben.

- Kan ikke si noe - Jeg kan ikke si noen ting om det. Men det vil sikkert komme informasjon fra klubben når de har ny trener klar, sier David Nielsen til Dagbadet.

Den tidligere Nest Sotra-treneren kom til Strømsgodset før årets sesong, som et spennende trenernavn. Allerede da ble han av mange utpekt som arvtakeren til Ronny Deila den dagen nordmannen var klar for større oppgaver.

- Fantastisk mulighet Samtidig som Ronny Deila holdt sin første pressekonferanse som Celtic-manager, så ledet David Nielsen Godset-treningen i Drammen. Han ønsker sin tidligere sjef lykke til i Skottland.

- Det er helt vilt at Ronny er ny manager i Celtic. Helt enormt og en fantastisk mulighet for Ronny. Vi gleder oss alle på hans vegne og ønsker han lykke til, sier David Nielsen til Dagbladet.

Selv skal dansken lede Strømsgodset hjemme mot Haugesund på mandag.