Det er ikke godt å si hva som får Newcastle-manageren til å glise

Tett og jevnt på Villa Park.

SMILEKURS: Paul Lambert og Alan Pardew på sidelinja i dagens oppgjør mellom Aston Villa og Newcastle. Sistnevnte holder smilekurs for noen ute på gressmatta uten at det så ut som om det hjalp. Foto: REUTERS/Darren Staples/NTB Scanpix
SMILEKURS: Paul Lambert og Alan Pardew på sidelinja i dagens oppgjør mellom Aston Villa og Newcastle. Sistnevnte holder smilekurs for noen ute på gressmatta uten at det så ut som om det hjalp. Foto: REUTERS/Darren Staples/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Aston Villa-Newcastle 0-0 (0-0)

(Dagbladet): Aston Villa imponerte mange da de tok tre sterke poeng borte mot Stoke på Britannia forrige helg, og spesielt forsvaret med Ron Vlaar, Philippe Senderos, Aly Cissokoh og Alan Hutton viste at de fortsatt holder nivået.

I dag gjestet Newcastle Villa Park. Et Newcastle som til slutt måtte se seg slått av regjerende mestere Manchester City forrige helg, og det ble et tett og jevn batalje.

Begge lag hadde muligheter til å ta med seg alle tre poengene, men det ville seg ikke foran mål og det hele endte målløst.

Dermed står Paul Lamberts menn med fire poeng på de to første kampene, mens Alan Pardews gutter fortsatt må vente på årets første trepoenger.

Newcastle nærmest Det var hjemmelaget som startet best i Birmingham. Charles N'Zogbia, som til tider var skrekkelig svak i fjorårssesongen, hadde flere gode involveringer, og kunne gitt vertene ledelsen både på hodet og et frispark før er drøyt kvarter var spilt.

Men heller ikke de svarte og hvite var helt ufarlige.

Mye spenning er knyttet til Rémy Cabella som kom fra Montpellier før denne sesongen. 24-åringen med det karakteristiske piasava-håret burde kanskje sendt bortelaget i ledelsen etter halvspilt omgangen, men avslutningen fra skrått hold gikk til side for målet til Brad Guzan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer