Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er ikke gøy å stå i køen på Meny og se sitt eget brudd på forsiden

Katja Nyberg og Gro Hammerseng har null kontakt.

 GOD TID:  Gro Hammerseng og Katja Nyberg delte mange minner både privat og på håndballbanen. Foto: Dagbladet
GOD TID: Gro Hammerseng og Katja Nyberg delte mange minner både privat og på håndballbanen. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det har gått tre år siden Gro Hammerseng gikk fra Katja Nyberg.

Det som skulle bli starten på drømmelivet i Norge, brast fort for Nyberg. Gro Hammerseng gikk fra henne, og det gikk hardt inn på Nyberg.

- Det kom som et sjokk at Gro gjorde det slutt. Jeg var lei meg en god stund, forteller hun til Nettavisen.

Ekkel følelse Paret hadde nettopp flyttet tilbake til Norge for å spille for Larvik da Hammerseng valgte å avslutte forholdet som hadde vart i fem år.

- Det er ikke veldig gøy å stå i køen på Meny og se sitt eget brudd på forsiden av Se og Hør, og vite at alle andre ser det også. Bare fordi det var hun, Gro, ble det mye oppstyr, sier Nyberg til Nettavisen.

Ekstra tungt var det at de to nettopp hadde skrevet under kontrakt med Larvik. De måtte spille håndball sammen fortsatt.

- Jeg var heldigvis skada det første året, og Gro var gravid det andre, så vi slapp å se så mye til hverandre. Det gjorde ikke noe for meg.

Men nå, tre år senere, har Nyberg kommet seg videre. Nettavisen skriver at hun i dag er kjæreste Camilla Eid. De to spiller fotball sammen i norsk andredivisjon.

Gro tenker hun lite på. Eks-kjærestene har ikke noe kontakt lenger.

Lærer Nyberg er i dag lærer på håndball-linja ved Thor Heyerdahl videregående skole, og trener for rekruttlaget til Larvik. Men i framtida vil hun gjerne leve av håndball igjen. Gjerne som trener, røper hun til Nettavisen.

Og fortida er bare fortid nå. Ikke noe mer.

- Når man får ting på avstand, skjønner man at livet blir bra igjen. Jeg har aldri hatt det så fint som jeg har det nå, sier Nyberg på telefon til Nettavisen.Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!