Rosenborg viser drepende effektivitet i gullkampen

Det er ikke hvordan du scorer som betyr noe, det er målene

Det er lett å føle med Vålerenga etter 2-3-tapet nesten fem minutter på overtid. Det er enda lettere å se Rosenborg som seriemestere.

VÅLERENGA SCORET, ROSENBORG FEIRER: VIF_stopper Enar Jaager har headet en Rosenborg-corner i eget mål og da er det høy trønder-glede i hovedstaden. Den var ikke mindre etter kampen. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
VÅLERENGA SCORET, ROSENBORG FEIRER: VIF_stopper Enar Jaager har headet en Rosenborg-corner i eget mål og da er det høy trønder-glede i hovedstaden. Den var ikke mindre etter kampen. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Vålerenga-Rosenborg 2-3 (1-1)

INTILITY ARENA (Dagbladet): Tre cornere tok Rosenborg tilbake til tabelltoppen. Alle sammen hadde marginene du trenger for å vinne seriegullet 2018. Men det var ikke bare RBK-flyt som felte et godt, tappert og kjempende Vålerenga denne kvelden.

Det var et fotballag som kan det å vinne fotballkamper.

DET VIKTIGSTE I fotball er å score mål. Derfor er effektivitet en av spillets største suksessfaktorer. Det spiller ingen rolle hvordan målene kommer, være seg i åpent spill eller dødball. Det eneste som betyr noe er å sette dem. Og var det noe som vant denne fotballkampen for Rosenborg var det evnen til å sette de fleste sjansene som kom deres vei.

Vålerenga var jo egentlig det beste laget.

Rosenborg det mest effektive.

OG DET ER det du trenger i vanskelige bortekamper. Når motstanderen styrer spillet og plager deg i overkant mye er det viktig å sette de mulighetene som byr seg. Og Rosenborg gjorde det, med litt hjelp fra Vålerenga.

Det blir fort en tittel til av sånt.

JONATHAN LEVIS SKUDD til 1-1 gikk via en VIF-hæl etter en litt uheldig utboksing fra Adam Larsen Kwarasey. 1-2 var et klokkeklart sjølmål fra Vålerengas stoppervikar Enar Jaager. Og da Issam Jebali på mesterlig vis hamret inn seiersmålet på volley fem minutter på overtid, glemte innhopper Samúel Kári Fridjónsson den markeringsoppgaven han hadde på kampens siste dødball.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer